Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az exem esküvője augusztus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exem esküvője augusztus végén lesz. Tegnap felhívott telefonon, és nagyon kedvesen meghívott, hogy legyek ott élete nagy napján. Elmenjek?

Figyelt kérdés

2019. júl. 30. 17:39
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
0%

Persze!

Esküvő = ingyen kaja :D

Így visszakajálhatnád az eddig rá költött pénzed.

2019. júl. 30. 19:21
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Engem inkább az érdekelne, hogy tudható-e, hogy az esküvő másik főszereplője hogyan viszonyulna ehhez a helyzethez?

Mert ugye a kérdésből nem derül ki, hogy közösen hívnának-e meg, vagy csak az exed gondolt egyet...

2019. júl. 30. 19:25
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Én nem mennék.

Pedig 1 ex kivételével normális jó viszony maradt fent.

2019. júl. 30. 20:20
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ha masra nem, legy tekintettel a parjara.
2019. júl. 30. 20:47
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

"Persze!

Esküvő = ingyen kaja :D

Így visszakajálhatnád az eddig rá költött pénzed."

dehogy ingyen, nászajándékot is illik vinni.

Kérdező: nagyon kevés az info.

2019. júl. 31. 11:48
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Milyen a viszonyotok/tartjátok a kapcsolatot? Jóban vagy a menyasszonnyal?
2019. júl. 31. 13:49
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
vagy vőlegénnyel?
2019. júl. 31. 13:50
 18/22 A kérdező kommentje:
Én, a kérdező, az exvőlegény vagyok. Tíz évig éltünk együtt. A volt menyasszonyom hívott meg az esküvőjére. Az egykori szakításunk vagy elválásunk egyáltalán nem volt viharos, nem volt semmilyen veszekedés, még hangos szó sem esett köztünk, csak szép lassan kialudt a tűz és elhalt a kapcsolat. Az utolsó hónapokban már mindketten tudtuk, hogy egymás nélkül fogjuk folytatni, csak mindketten a másikra vártunk, hogy ő mondja ki a döntő szót. Az élet úgy oldotta meg a helyzetet, hogy akkor nyert el a menyasszonyom egy egyéves külföldi szerződést. Így aztán költözött, vitte a holmijait, s bár fennhangon azt mondtuk, a szerződés lejárta után visszaköltözik, magunkban mindketten tudtuk, hogy ebből nem lesz semmi. Az új vőlegényét Németországban ismerte meg, egyébként én is találkoztam egyszer vele, egy nagyon szimpatikus bajor fickó.
2019. júl. 31. 13:59
 19/22 anonim ***** válasza:
0%
mennék ezerrel
2019. júl. 31. 18:40
 20/22 anonim ***** válasza:
23%
mennék mert imádom a bajor söröket!
2019. júl. 31. 19:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!