Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Az egyik meghívott vendég...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egyik meghívott vendég félreértette a "plusz egy fő" dolgot és az egyik kollégáját akarja elhozni az esküvőnkre?

Figyelt kérdés
mit lehet csinálni?
2018. ápr. 27. 18:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
83%
Meg mondani neki hogy ti kire gondoltatok.
2018. ápr. 27. 18:31
 2/13 anonim ***** válasza:
79%
Plusz egy fot hoz magaval. Mi a problema?
2018. ápr. 27. 19:14
 3/13 anonim ***** válasza:
81%
A kollégája is plusz egy fő.
2018. ápr. 27. 19:38
 4/13 anonim ***** válasza:
76%
Ja, hogy meg azt is te akartad beszabalyozni, hogy kinek mit jelentsen a plusz egy fo, es kit szabad magaval hoznia :"D.
2018. ápr. 27. 20:02
 5/13 anonim ***** válasza:
76%
Sok mindent lehet csinálni, de ha nem akarod, hogy vigye a kollégáját, mondd meg neki, bár nem tudom, miért nem fér bele a plusz egy főbe?
2018. ápr. 27. 20:46
 6/13 anonim ***** válasza:
37%

Nem érint a dolog, csak úgy elméleti szinten kérdezem, de ilyenkor nem lehet valahogy jelezni azt, hogy a +1 fő az pl. a párja? Vagy valahogy ezt megfogalmazni?

Vagy: átadni a meghívót, ahogy egyes számban van meghívva az illető, és szóban hozzátenni, hogy természetesen (ha nő az illető), akkor a barátját/párját/akivel jár, azt szívesen látjuk.

Legalább vele egy nemű az, akit hozni akar? Mert az még külön jó. (Valahol a gyakorin olvastam, hogy addigra szakított a pasi a barátnőjével, és valami havert akar vinni az esküvőre így, +1 főnek.)

Nem tudom, nekem is visszás valahogy...

2018. ápr. 27. 20:52
 7/13 anonim ***** válasza:
33%

4-es, szerintem nincs ebben semmi "beszabályozás", azért ne legyünk már ennyire értetlenek.

Ilyenre gondolt szerintem, hogy társa/párja/jövendőbelije/akivel jelenleg a lepedőt összegyűri, na szóval ilyenre. Nem a haverra/kollegára/szembeszomszédra, mert más nincs. Akkor lehet menni egyedül is.

Én is voltam szingli lányként a legjobb barátnőm esküvőjén/lagzijában egyedül. Eszembe nem jutott volna elvinni a nővéremet például, vagy a főiskolai csoporttársamat.

2018. ápr. 27. 20:55
 8/13 anonim ***** válasza:
94%
Nem lehet, hogy össze akar jönni azzal a kollégával, és azért hívta el plusz egy főnek?
2018. ápr. 27. 20:59
 9/13 anonim ***** válasza:
93%

Honnan tudod, hogy a kollégával nincsenek-e olyan viszonyban? :P

Meg amúgy is, a plusz 1 fő, az plusz 1 fő. Nem kéne, hogy feltétel legyen, hogy azzal az 1 fővel szexelni is kell, mielőtt elviheted őt magaddal egy esküvőre. :PP

2018. ápr. 28. 07:05
 10/13 anonim ***** válasza:
71%

Én meg úgy gondolom, hogy a párkapcsolat valamilyen szintjén tartozzon hozzá. Hogy éppen még csak három randi volt és szex nem, vagy éppen jegyben járnak, az mindegy is (szerintem), de azért ne a havert vigye el, hogy legyen +1 fő.

Egyébként szerintem ez intelligencia kérdése, hogy amikor a meghívót átadja a jegyespár, és hozzáteszi, hogy hozhat plusz egy főt, akkor tudja, hogy kb. hol a határ ez ügyben.

2018. ápr. 28. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!