Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért "félnek" annyira a férfiak az eljegyzéstől?
Sosem értettem ezt. Félreértés ne essék, nem tűkön ülve várom, hogy megkérje a barátom a kezem, nem adott a helyzet, viszont szeretném megérteni, miért olyan nagy ekörül a pánik. Ha minden klappol, akkor miért tétováznak?
Mi játszódik le ilyenkor a fejetekben, kedves férfiak?
Első! Ezért írtam oda, hogy ha minden klappol.
Esetleg a nemleges választól tartanának?
"Ha minden klappol, akkor miért tétováznak?" ----
Már bocsássa meg a világ de miért kéne, hogy ez legyen a következő kötelező lépés egy boldog normális szuper kapcsolatban??
Mintha ez valami kötelező szabály lenne, hogy el kell jegyezni, meg kell házasodni...miért kéne? miért kötelező?
E nélkül nem lehet élni? Sokszor ezzel teszik tönkre a nők a boldog felhőtlen kapcsolatokat....eljegyzéssel...miért nem jegyez el...
Mintha ez lenne a bizonyíték arra, hogy veletek akar élni a férfi és szeret titeket. Már eleve k**úrvanagy baj, ha a szeretetre és hűségre bizonyíték kell.
Én azért félnék adott esetben, mert úgyis nemet mondana és aztán ott állnék porig alázva és sosem lesz semmi olyan utána, mint előtte volt.
Aztán ott van még utána a válás, amikor eljön az ideje. Tudom mennyire nehézkes folyamat lesz, láttam anno mivel jár, és emellett sokba is kerül - mindkét félnek.
Illetve a másik amitől én félnék az a lakodalom nevű horror-kínzás. Odajön sok álszent ismerős akivel szóba nem állok évek óta jópofizni (és potyán enni), háttérben gagyi mulatós, mert ugyebár az a "szokás", és hatszámjegyű számla a végén. És végig szerepelni meg tömegben lenni órákon át... Nem. Ezt soha. Eljegyzés csak akkor lehet, ha NEM LESZ lakodalom. Vagy küldhetek oda dublőrt. Csak ehhez olyan menyasszony kell akinek ez nem gond. Sajnos a többségnek gond, a többség ragaszkodik a pucc-bohóckodáshoz.
Az, hogy mi lesz ha utána megcsal? :D
5-ből 4 csaj megcsalt. Szerinted?
EZ valóban így van, sok nő nagyon erőlteti a házasságot. Viszont ideálisnak tartom és tisztelem a házasság intézményét, szeretnék később házasságban élni.
Ismerek olyan párt, akik több mint 10 éve együtt élnek, mégis a srácnak esze ágában sincs megkérni a lányt. Ennyi idő után ez, úgy vélem jogosan, kissé frusztráló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!