Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért "félnek" annyira a férfiak az eljegyzéstől?
Sosem értettem ezt. Félreértés ne essék, nem tűkön ülve várom, hogy megkérje a barátom a kezem, nem adott a helyzet, viszont szeretném megérteni, miért olyan nagy ekörül a pánik. Ha minden klappol, akkor miért tétováznak?
Mi játszódik le ilyenkor a fejetekben, kedves férfiak?
Ha minden klappol megkerik, de ott az exem aki 40 alatt mar a 3. Feleseget fogyasztja, jobban tette volna ha csak egyszer teszi fel a nagy kerdest es be tudja tartani a fogadalmat.
En ket-haromfele ferfitipust latok magam korul.
1. Halal szerelmes szinte azonnal megkeri a lanyt
2. Var valami jobbra es csak el van a langymeleg kapcsolataban.
3. Rossz csaladi minta miatt ugy gondolja h ha megnosulne, elromlana a dolog magatol a hazassag tenyetol.
Ha tenyleg minden klappol 2-3ev egyutteles utan egy felnott ferfi el tudja donteni h szeretne-e szintet lepni.
És olyan nincs, aki attól fél, hogy nemet kap válaszként és utána ez örökre megmarad, pedig ha várt volna még egy kicsit, akkor jó lett volna...?
"Ennyi idő után ez, úgy vélem jogosan, kissé frusztráló."---> erről beszélek, mikor tették ezt kötelezővé??
Mintha kötelező lenne 18 évesen elveszteni a szüzességet és jogsit szerezni.
Úgy beszélsz, és még sokan beszélnek erről mintha ez egy szabály lenne, mintha törvény lenne, hogy márpedig x év után menj el vegyél gyűrűt kérd meg a kezét, házasodjatok össze. 14. paragrafus 6. oldal.
Én biztos ettől félnék. Meg a másik, hogy hogyan lehet ezt csinálni? Sosem fogok ilyen helyzetbe kerülni (már túl késő, hogy bárkim is legyen), de beleképzelem magam... Hogyan lehet ezt előadni? Az ilyen térdeplős-teátrális nekem túl kínosnak hat, a csak úgy "na, akkor házasodjunk...?" stílus meg túl laza, komolyan-vehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!