Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Férfiak, ti képesek lennétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti képesek lennétek letérdelve megkérni a barátnőtök kezét (már amennyiben egyáltalán nősülni akarnátok)?

Figyelt kérdés
Nem éreznétek ezt a szituációt cikinek, kellemetlennek, "égő"-nek?

2019. jan. 10. 11:02
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
89%
Nem, feltéve hogy az igazinak kell ott álnia velem szemben.
2019. jan. 10. 11:08
 2/17 anonim ***** válasza:
94%
Miért lenne égő letérdelni olyan előtt, akivel az életem akarom összekötni?
2019. jan. 10. 11:11
 3/17 anonim ***** válasza:
80%
Mert, hogy máshogy szokták ezt? Sztem ez az alap
2019. jan. 10. 11:13
 4/17 anonim ***** válasza:
29%
Sőt még fehér lovat is kerítek!
2019. jan. 10. 11:18
 5/17 anonim ***** válasza:
87%
Én pontosan így tettem. Öltönyben voltam, és járdán álltunk, de úgy éreztem meg kell tisztelnem őt ezzel a gesztussal :)
2019. jan. 10. 11:18
 6/17 anonim ***** válasza:
57%
Letérdelnék előtte, sőt rengeteg egyebet is megtennék érte szégyenérzet nélkül. A házasság inzézményét viszont abszolút nem tartom pozitív dolognak, így nem lánykérés keretein belül.
2019. jan. 10. 11:21
 7/17 anonim ***** válasza:
33%
Nem miért megalázó !!!
2019. jan. 10. 11:38
 8/17 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem ultragáz ez a letérdelős lánykérés. Nem értem miért kellene egy férfinak eleve megalázó és alárendelt szerepbe kényszerítenie magát? Egyáltalán miért kellene könyörögnie a nőnek, mert ez a letérdelés valójában esdeklés? Én biztos nem könyörögnék senkinek. Meg lehet kérni szépen egy vacsora közben, az asztalnál átnyújtva a gyűrűt, de letérdelni véletlenül sem jutna eszembe. Szerintem is rémesen ciki. Mondjuk más kérdés, hogy eszem ágában sincs nősülni, és remélem később sem jön rám ez a dili...
2019. jan. 10. 11:40
 9/17 anonim ***** válasza:
12%
Térdelni a nőknek kell. Igaz azt nem lánykérésnek hívják.
2019. jan. 10. 11:55
 10/17 anonim ***** válasza:
91%

Kis kacsa fürdik :

De mikor a nő térdel előtted az nem gond ugye?!

2019. jan. 10. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!