Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti képesek lennétek letérdelve megkérni a barátnőtök kezét (már amennyiben egyáltalán nősülni akarnátok)?
Imádom, hogy a férfiak többsége túlérzékenynek titulálja a nőt, ha zavarja mondjuk az, hogy a főnöke naponta taperolja, vagy a vendégek naponta rácsapnak a pincérnő fenekére, aztán idejönnek hisztizni, ugyanazek a férfiak, egy szokás miatt, mert szerintük szimbolikusan megalázó a letérdelés valaki előtt. :D
LOLOLOL
Mitől kellene cikinek érezni? Jó esetben mire a párok eljutnak az eljegyzésig már számtalan tényleg ciki dolgot csináltak egymás előtt. Egyáltalán nem érzem a letétdelést megalázónak vagy könyörgésnek, mert nem könyörgök. Felteszek egy kérdést, amire normális esetben már tudom a választ, hiszen már sokat beszélgettünk a jövőbeli terveinkről. Ő dönt, én elfogadom. Miért kellene könyörögni?
Szerintem itt sokan túlreagálják. Ez egy gesztus a nő felé, semmi több. Olyan, mint amikor kinyitod előtte az ajtót, vagy lesegíted a kabátját. Nem minden nő szereti és nem minden férfinek kötelező, de ha a nő ezt értékeli, akkor miért ne?
Nem megalázó de egyáltalán nem férfias manapság, inkább papucsférj típusú leánykérés ez.
Inkább egy meghívás csendes kis szép cukrászdába (ahol a miénk) és enyhén meghajolsz és kezet csókolsz neki egy gyűrűvel és várod a reakciót, örül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!