Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek "vette a célzást"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek "vette a célzást"?

Figyelt kérdés

Párom (férfi) tipikus mamlasz ember, mindig is ilyen volt. Tudtam, hogyha valaha eljutunk gondolatban az eljegyzésig nagyon kell majd sulykolni neki, hogy legyen eljegyzés. Nos ez így is lett, pl voltunk esküvőn ahol elkaptam a csokrot (ami vicces véletlen) de mindenki mondta viccesen, hogy na akkor ti jöttök végre, illetve beszéltünk gyerekről, közös házról, mindezt úgy, hogy 1-2 éves távlatban, én mondtam kerek perec, hogy én ezekbe csak akkor vágok bele, ha házasok vagyunk, mert nekem ez fontos, mindig is az volt. Mondta hogy jó, beszéltünk az esküvőről, hogy kit hívnánk, milyen esküvő lenne, szinte mindenben egyet értettünk. Aztán azóta (pár hónapja már) ez a téma elsikkadt teljesen. Szerintetek értette a célzást, hogy én eljegyzést szeretnék? Vagy egyáltalán meddig érdemes várni, ha nem lép? 28 vagyok és nem félek egyedül lenni, szóval én inkább szakítok, ha reménytelen eset, mert még akkor van esélyem családra. Csak mivel tényleg elég mamlasz ember, így nem tudom, hogy azért "várunk ennyit", mert gondolkozik, hogy vajon kéne gyűrű vagy azért mert szeretné inkább kihagyni a dolgot.

3 éve vagyunk együtt, együtt élünk 1 éve, teljesen jól kijövünk, szóval a körülmények adottak.

2019. júl. 22. 17:00
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Értette ò mit akarsz, csak:

Vagy vmi eseményre vár amin megkéri a kezed (nyaralás szülinap stb.)

Vagy csak úgy tesz mint aki ezen gondolkodik, de közben esze ágában sincs megkérni.

Lesz belátható időn belül (3-4 hónap) valami esemény? Nyár végét várd meg, olyankor sok kinti programlehetőség van. Ha viszont Szept-Okt körül nincs semmilyen eseményfele, Szeptemberben ültesd le kérdezz rá. Akkor csak vetít.

2019. júl. 24. 07:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!