Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek "vette a célzást"?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek "vette a célzást"?

Figyelt kérdés

Párom (férfi) tipikus mamlasz ember, mindig is ilyen volt. Tudtam, hogyha valaha eljutunk gondolatban az eljegyzésig nagyon kell majd sulykolni neki, hogy legyen eljegyzés. Nos ez így is lett, pl voltunk esküvőn ahol elkaptam a csokrot (ami vicces véletlen) de mindenki mondta viccesen, hogy na akkor ti jöttök végre, illetve beszéltünk gyerekről, közös házról, mindezt úgy, hogy 1-2 éves távlatban, én mondtam kerek perec, hogy én ezekbe csak akkor vágok bele, ha házasok vagyunk, mert nekem ez fontos, mindig is az volt. Mondta hogy jó, beszéltünk az esküvőről, hogy kit hívnánk, milyen esküvő lenne, szinte mindenben egyet értettünk. Aztán azóta (pár hónapja már) ez a téma elsikkadt teljesen. Szerintetek értette a célzást, hogy én eljegyzést szeretnék? Vagy egyáltalán meddig érdemes várni, ha nem lép? 28 vagyok és nem félek egyedül lenni, szóval én inkább szakítok, ha reménytelen eset, mert még akkor van esélyem családra. Csak mivel tényleg elég mamlasz ember, így nem tudom, hogy azért "várunk ennyit", mert gondolkozik, hogy vajon kéne gyűrű vagy azért mert szeretné inkább kihagyni a dolgot.

3 éve vagyunk együtt, együtt élünk 1 éve, teljesen jól kijövünk, szóval a körülmények adottak.

2019. júl. 22. 17:00
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem akit el akarnak venni, azt el is veszik. Nem kell mindenáron kizsarolnod, kicselezned belőle a gyűrűt, hagyd, hogy ő döntse el, hogy el akar-e venni. sosem értettem miért erőszakoskodnak, és süllyednek le erre a szintre a nőtársaim.
2019. júl. 22. 17:04
 2/21 A kérdező kommentje:
Nem zsarolom. Ha nem akar, nem akar. De akkor nem is pocsékolnám az időm.
2019. júl. 22. 17:07
 3/21 anonim ***** válasza:
53%
Miért, ha nem vesz el, akkor eldöntötted, hogy nem szereted? Fogod magad és csak olyan könnyű emiatt szakítani vele? Mert ha igen, akkor nem is szereted igazán.
2019. júl. 22. 17:08
 4/21 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem a leírtak alapján a párod nem kifejezetten az a lánykérős ember, inkább az, akivel meg kell beszélni közösen, hogy akkor jó, a tervek egyeznek, akkor mikor valósítsátok meg őket? És így kb egy beszélgetésben lerendezni az esküvő dátumát, elkezdeni helyszíneket keresgélni meg minden, hogy akkor kész, és onnantól vőlegényként-menyasszonyként utalni magatokra. Mert szerintem itt az van, hogy ő szeretné mindezeket, benne van, de nem olyan típus, aki ilyen grandiózus romantikus gesztusokra rá tudja magát venni, inkább csak szeretne már a folyamatban benne lenni, esetleg átadni az irányítást neked.

De lehet, hogy nincs igazam, nyilván egy rövidke kis leírás alapján nem ismerhetem meg mélységeiben a párod, de nekem ez az érzésem a leírtakat olvasva. Szerintem amúgy nem ciki megkérdezni tőle, hogy van-e ilyesmi terve, kerek-perec, nem értettem soha egyet ezzel a "nehogy megkérdezd tőle, mert elriasztod, ez csakis az ő döntése" dumával, mert nem igaz. Ha ettől elriad, akkor máris jobban jártál, az meg nettó hazugság, hogy ez az ő döntése, mert kettőtök életéről és jövőjéről van szó. Szóval én bátorítanálak arra, hogy ezt megint átbeszéljétek, ám ezúttal konkrétumokkal és esetleg fix határidőkkel, hátha.

2019. júl. 22. 17:08
 5/21 anonim ***** válasza:
56%

"3 éve vagyunk együtt, együtt élünk 1 éve, teljesen jól kijövünk, szóval a körülmények adottak."

Szóval boldog vagy? Jól érzed magad ebben a kapcsolatban ezzel a mamlasszal? Ha minden annyira nagyon jó, akkor miért akarod eldobni egy esküvő miatt az egészet?

Viszont ha neked ez a legfontosabb, hogy megházasodj , legyen egy papír meg egy gyűrű meg csilivili fehér ruha akkor keress eleve olyat aki házasságpárti .

2019. júl. 22. 17:09
 6/21 anonim ***** válasza:
58%

"... szóval én inkább szakítok, ha reménytelen eset, mert még akkor van esélyem családra."

Tisztázzunk valamit. Tehát: Vagy egy több éves kapcsolatban, és házasságon gondolkoztok, miért? Mert szeretitek egymást. - Gondolom ÉN. - Közben a fent idézett mondat, meg teljesen mást jelent, aminek köze nincs a szeretethez.

Nekem el se kezd magyarázni mert őszintén szólva leszarom, azt csinálsz amit akarsz.

Csak a véleményemet leírtam.

2019. júl. 22. 17:10
 7/21 anonim ***** válasza:
87%

Belemagyarázod a mamlaszságába ezt az egészet. Akkor nem volt mamlasz amikor a kukiját beléd mártotta?

Lehet kissé nyers, de remélem érted a célzást.

2019. júl. 22. 17:11
 8/21 anonim ***** válasza:
55%
Te esküvőt akarsz, ő meg nem. Itt nincs mamlasz, vagy nem mamlasz, egyszerűen nem egyformák a céljaitok. Mellesleg amit kijelentetted, hogy nem pazarlod az idődet, ott már biztos voltam benne, hogy nem szereted te igazán ezt a pasit.
2019. júl. 22. 17:13
 9/21 A kérdező kommentje:

Szeretem, de én realista ember vagyok. Én a gyerekvállalással kockára teszem az egészségem, a karrierem és úgy kb mindent. Ehhez nekem fontos garancia, hogy a párom tartsa annyira komolynak a kapcsolatot, hogy nem gyalogol ki belőle vállrándítással, hogy mi csak "járunk" szevasz. Apám megtette velem gyerekként, szóval nem hiszek a tündér mesékben.

Így igen, nekem egy komoly élethez fontos, hogy neki ez az egész "papír" számítson. Az se garancia még semmire, de akkor már legalább lesznek kötelességei, ha mégis lelép.

Lehet akkor egyértelműen rákérdezek. Ha menekül, akkor meg legalább kiderül hányadán állunk.

2019. júl. 22. 17:16
 10/21 anonim ***** válasza:
33%

Aha. Magyarul csak meg akarod kötni.

"Szeretem, de..." Ugye tudod, hogy a "de" után érkező érvek kiütik mindazt, ami előtte volt?

2019. júl. 22. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!