Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit költenél egy gyűrűre?
Figyelt kérdés
Fèrfiak!
Milyen keresettel és mennyi pénzt szánnátok egy eljegyzési gyűrűre? Nektek számít az anyaga, köve stb..
Köszönöm
2019. júl. 13. 19:39
11/12 anonim válasza:
Az én gyűrűm pár ezres volt, mégis tökéletes :) Semmi szépítés nekem tényleg tökéletes volt.
12/12 anonim válasza:
Az én gyűrűmet én választottam. Nekem nőként 80 ezer forint volt a lélektani határ. Ennél drágábbat már nem szívesen viselnék mindennap, mert félteném.
Interneten kinéztem egyet, majd a boltban csupán egy méret volt belőle, ami pont az én gyűrűsujjamra illett. Isteni jel. :) Felpróbáltam még egy csomó típust, de ez volt a szerelem. 45 ezer forint volt és imádom!
Számunkra az anyag számított, mindenképpen arany gyűrűt szerettünk volna. A kő nem. Annyival többet nem ér nekem érzelmileg a gyémánt, amennyivel többe került volna úgy a gyűrű. Majd ha megkopik a kő, kicseréltetjük benne, nem nagy ügy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!