Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21-25 év közötti (házasságpárti) férfiak. Ti mennyit költenétek lánykérő köves gyűrűre?
Olyan 21-25 év közötti férfiak válasza érdekelne akiknek már van menyasszonyuk, vagy a közel jövőben tervezik feltenni a nagy kérdést.
Mennyit költenétek/költöttetek "kísérőgyűrűre"/kővesgyűrűre?
-Anyagiak érdekelnének (pl egyetemista rendszertelen bevétellel is költene-e sokat egy ilyen gyűrűre?).-
Köszönöm szépen a választ.
én nem egyetemista vagyok 300 fölött keresek kicsivel
úgy max 100-at költenék gyűrűre
nem tudom milyen árban vannak, nem szoktam ékszert vásárolni, de max ennyiért vennék
Én nem örültem volna ilyen méregdrága gyűrűnek. Pontosan nem tudom az árát, de 30 000 alatt volt, az biztos. Feleslegesnek érzek ennyi pénzt kiadni egy gyűrűre. Azt mondják, legyen tartós, nos, nekem a pár ezer forintos ezüst gyűrűim több 10 évesek, minden nap hordom őket, és semmi bajuk nincsen. Rendben, vigyázom is rájuk, mosogatáshoz, vagy pl. súlyzózáshoz leveszem őket.
Nem abban mérődik a kapcsolat milyensége, vagy a férfi szerelme, hogy 2 milliós gyűrűt vesz. Azt a pénzt elkölthetnénk együtt töltött időre, nyaralásra, vagy a közös életünket alapozhatnánk meg vele.
Az én gyűrűmben nincsen gyémánt kő, de nem ez számít, engem nem érdekel, sőt. Annak nem örültem volna, ha lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!