Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit költenél egy gyűrűre?
Fèrfiak!
Milyen keresettel és mennyi pénzt szánnátok egy eljegyzési gyűrűre? Nektek számít az anyaga, köve stb..
Köszönöm
Hát most a keresetem 7 számjegyű, de amit kinéztem a leendőnek (ha majd lesz) az nekem kedvezménnyel ~ 600.000 forintban megállna. 3db gyémánt van benne.
Sok értelmét nem látom a milliós macskakőméretű gyémántgyűrűben, olyan mint a túl nagy szilikoncici.
Ne haragudj, nő vagyok, de hagy írjam le az én érzéseimet ezzel kapcsolatban : az enyém 48 ezer Ft volt (megtaláltam a dobozát) de gyönyörű! Eljegyzés előtt már titokban nézegettem gyűrűket, volt pár, ami nagyon tetszett (egyszerűek) de amit kaptam, olyat nem is néztem (pedig egyszerű ez is) mégis amikor megkaptam, azt gondoltam : aztaaa tökéletes!
Lehet a lelkiállapot is hozzátett ehhez az érzéshez, meg maga a tudat, hogy megkérték a kezem, számomra ez lett A GYŰRŰ. És gyémánt van benne, apró, de a legtöbb eljegyzési gyűrűben az van. Azért írtam ezt le neked, ha esetleg anyagilag nem fér bele a több száz ezres gyűrű, tudd, hogy nem számít mennyibe kerül. Ha én nem találtam volna meg a blokkot azt gondolnám, hogy drága volt, eszmei értéke megfizetgetetlen! És ez az, ami igazán számít!
Még nem tartok ott de most ha csak az eljegyzesi gyűrű meg ugye van az esküvői gyűrű
Az eljegyzesire talán max 180-200 ezer Ft azert mar lehet kapni arany gyűrűt gyemanttal! Maga az esküvőire meg akar fél milliót is! Vagy többet!!!
Az én gyűrűm cirka 5000 Ft volt. XD
A gyémántnak számomra nincs értéke, de van egy féldrágakő (ásvány) amiért nagyon oda vagyok. Az volt a gyűrűbe foglalva és nagyon örültem neki, hogy erre emlékezett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!