Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jegyez el 5 év után?
5 éve vagyok együtt a párommal. 4 éve költöztünk össze. Azt mondta, hogy ő is szeretne házasságot és eljegyzést, de még várna 3-4 évet. Ez nekem rengeteg idő, 5 év alatt szerintem el lehet dönteni, hogy velem akarja-e folytatni vagy sem. Anyagi akadálya nincs se az eljegyzésnek, se az esküvőnek.
23N
Nagyon hasonló cipőben járunk.
Én 25N, ő 34F, 6 éve együtt élünk de semmi. Persze eleinte ő is házasságpárti volt, de aztán már leesett, hogy csak hitegetett...
Hú... Mindig megdöbbent, hogy mennyi érzelmileg visszamaradott nő szereti hangoztatni, hogy hú, de vágja a pasik érzelmi világát. Pár dolgot azért tisztázzunk:
- Attól, hogy valaki 30 felett is várna még pár évet vagy ilyesmi, még akarhat házasságot. Maximum még pár dolgot előtte elakar érni. Van olyan ismerősöm, aki addig nem akart házasodni, amíg nem fizette ki a banki kölcsönt. Ez 40 éves kora felett történt meg és aztán mehetett a házasság. Itt valaki leírta, hogy aki 30 felett nem csinálja az eljegyzést, az nem is akar. Na, ennyit az értelmi szintetekről.
- Másrészt, azt is írták páran, hogy ezek a pasik hitegettek. Nem, ezek a pasik jellemzően tényleg akartak házasságot, csak a viselkedésetek elrettentette őket. Ha mondjuk mindenért hisztiztek, akkor értelemszerűen a férfiak értelmesebb fele nem akar titeket elvenni. (Vicces, hogy férfiak által kiírt, férfisikertelenségeknél egyből odavágjátok, hogy a férfiak hibája, de fordított esetben nem esik le nektek a dolog.)
És elég sokat elmond a helyzetről, hogy lepontozáson kívül nem jött válasz arra, hogy miért venne el...
#25: Pl. azért, amiért a nők együtt maradnak bunkó férfiakkal: Várják, hogy megváltozzon a másik. (Ha a nőknél simán alkalmazzátok ezt az érvet, akkor a férfiaknál miért nem jut eszetekbe?)
Gyávák és a szájuk nagy? Ne haragudj, de ilyen szöveggel érthető, ha nem akarnak elvenni.
#27: Újabb dolog, amiért érthető, hogy nem jegyeznek el. Feltett kérdésre képtelen voltál válaszolni és csak vagdalkozol.
Felőlem válaszolhatok a kérdéseidre, veled ellentétben képes vagyok rá, de lényegében már megtettem. Csak néha egy kicsit gondolkodnod kéne.
#29: Így mi értelme válaszolni? Kérdéseket teszel fel, te nem válaszolsz, amit pedig nem te kérdezel, az irreleváns.
Ha a fallal akarok beszélni, akkor odamegyek a falhoz és azzal beszélek. Ha a képes leszel egy falnál értelmesebb kommunikációra, akkor beszélgethetünk. Addig szia és megértem azt, aki nem jegyez el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!