Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Gáz, hogy ennyire olcsó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, hogy ennyire olcsó gyűrűt kértem?

Figyelt kérdés
4 ezer ft-os eljegyzési gyűrűt kaptam, mert nekem az tetszett, a kövesek nem.Pedig lett volna pénz egy 100 ezresre is, meg már felnőttek vagyunk, több éves kapcsolattal. Engem csak a pillanat érdekelt, hogy letérdel és megkéri a kezem, egyszerűen csodálatos és tökéeltes volt minden, a mai napig nem tudom elfelejteni:$ A gyűrű is nagyon szép és tetszik, nem gondoltam, hogy ilyen szép lesz. Gáz, hogy nekem csak ennyi volt az igényem?
2019. máj. 15. 15:33
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nem kell mindennek drágának lennie.😃 rohadtul nem várnám el én se hogy a legdràgább dolgokat vegyék meg nekem, már az is jól esik ha gondol rám.😊 De làtom neked szokásod megvásárolni a nőket, 30 éves férfi, ha ennyire anyagias vagy,
2019. máj. 15. 18:03
 32/39 anonim ***** válasza:

Az mi gyűrűm ezüst volt. Volt egy arany gyűrűm amit kaptam. Beadtam ott ahol. Lehet venni is. És 2 ezüst gyűrűt vettünk 1000 ft -ért. 32.000 lett volna De féláron voltak. És a beadott gyűrű ara még lement belőle. Nekünk tökéletes volt. Persze azóta már elváltunk. De azóta is beszélünk mert van egy közös lányunk.

31N

2019. máj. 15. 18:39
 33/39 anonim ***** válasza:
60%
Ahoz hogy milyen gyurut valasztasz senkinek semmi koze, viszon egy 4000 ft-os gyuru szerinted milyen allapotban lesz pl 30 ev mulva, a nemesfem nem csak azert 'dragabb' mert az emberek villogni akarnak vele, hanem mert ha mindennap hordod akkor tartosabb es idotallobb.... Mondjuk ha nem mindennap hordod hanem evente 1x akkor mindegy
2019. máj. 15. 20:24
 34/39 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem gáz, hogy csak ennyi.

Persze azért nem utólagos szempont mennyire tartós a gyűrű.

2019. máj. 15. 20:32
 35/39 anonim ***** válasza:
51%

6 éve vagyok házas, arany karikagyűrűm van, amit csak alvás közben veszek le. Hiába hogy drága gyűrű, a mindennapi használat meglátszik rajta, de ez 100 év múlva is gyűrű lesz. Ebből kiindulva egy bizsu vagy ezüst gyűrű mindennapi használatra alkalmatlan.

Rendben hogy sokan azt mondják, hogy nem a gyűrű értéke számít, mindenkinek ízlés kérdése, viszont az eljegyzési gyűrűt a nő élete végéig hordja és nem véletlenül elterjedtebb ilyen esetben az arany.

2019. máj. 15. 21:14
 36/39 anonim ***** válasza:

"Nem megvásárolom a nőket hanem olyan értéket adok amivel kimutatom hogy nem sajnálom a pénzt. Például anyámnak is ékszert veszek, mert szereti az aranyat és minden tönkremegy, de az maradandó érték és mindig eszébe jutok róla."

Én egy ilyet többre értékelnék, mint egy bármilyen drága ékszert... :-D

[link]

2019. máj. 15. 22:01
 37/39 anonim ***** válasza:
46%

A gyűrű értéke nem számít, viszont valóban hamarabb elhasználódik. Kérdés persze hogy meddig akarod hordani.

Ezt a gyerekes stílust azonban a helyedben elkerülném.

Vitatkozni a neten.. egy idegennel.. a saját életedről.. mi a fene?

Lehülyézni másokat 22 évesen egy anonim oldalon.. Jeeez

2019. máj. 16. 00:30
 38/39 anonim ***** válasza:

Nem a gyűrű értéke határozza meg a kapcsolat értékét, nézd a szándékot.

Vagy te karácsonykor is azt nézed milyen értékű ajándékokat kapsz? És ha olcsó, akkor lebecsülöd magad?

2019. máj. 18. 11:40
 39/39 anonim ***** válasza:
Engem nem érdekelt a gyűrű ára, sose azt néztem, hogy amit kapok, mennyibe kerül. Nem is tudom a gyűrűm árát, mert a vőlegényem egyedül választotta. Én meg először azt hittem, egy kósza pillanatig mikor kinyitotta a dobozt, hogy most tréfál és az egyik ezüst gyűrűm van benne. Mert nagyon hasonlít az eljegyzési gyűrűm arra a régi gyűrűmre.. de nem az volt persze :)
2019. jún. 22. 00:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!