Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, hogy ennyire olcsó gyűrűt kértem?
Az mi gyűrűm ezüst volt. Volt egy arany gyűrűm amit kaptam. Beadtam ott ahol. Lehet venni is. És 2 ezüst gyűrűt vettünk 1000 ft -ért. 32.000 lett volna De féláron voltak. És a beadott gyűrű ara még lement belőle. Nekünk tökéletes volt. Persze azóta már elváltunk. De azóta is beszélünk mert van egy közös lányunk.
31N
Egyáltalán nem gáz, hogy csak ennyi.
Persze azért nem utólagos szempont mennyire tartós a gyűrű.
6 éve vagyok házas, arany karikagyűrűm van, amit csak alvás közben veszek le. Hiába hogy drága gyűrű, a mindennapi használat meglátszik rajta, de ez 100 év múlva is gyűrű lesz. Ebből kiindulva egy bizsu vagy ezüst gyűrű mindennapi használatra alkalmatlan.
Rendben hogy sokan azt mondják, hogy nem a gyűrű értéke számít, mindenkinek ízlés kérdése, viszont az eljegyzési gyűrűt a nő élete végéig hordja és nem véletlenül elterjedtebb ilyen esetben az arany.
"Nem megvásárolom a nőket hanem olyan értéket adok amivel kimutatom hogy nem sajnálom a pénzt. Például anyámnak is ékszert veszek, mert szereti az aranyat és minden tönkremegy, de az maradandó érték és mindig eszébe jutok róla."
Én egy ilyet többre értékelnék, mint egy bármilyen drága ékszert... :-D
A gyűrű értéke nem számít, viszont valóban hamarabb elhasználódik. Kérdés persze hogy meddig akarod hordani.
Ezt a gyerekes stílust azonban a helyedben elkerülném.
Vitatkozni a neten.. egy idegennel.. a saját életedről.. mi a fene?
Lehülyézni másokat 22 évesen egy anonim oldalon.. Jeeez
Nem a gyűrű értéke határozza meg a kapcsolat értékét, nézd a szándékot.
Vagy te karácsonykor is azt nézed milyen értékű ajándékokat kapsz? És ha olcsó, akkor lebecsülöd magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!