Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, hogy ennyire olcsó gyűrűt kértem?
Figyelt kérdés
4 ezer ft-os eljegyzési gyűrűt kaptam, mert nekem az tetszett, a kövesek nem.Pedig lett volna pénz egy 100 ezresre is, meg már felnőttek vagyunk, több éves kapcsolattal. Engem csak a pillanat érdekelt, hogy letérdel és megkéri a kezem, egyszerűen csodálatos és tökéeltes volt minden, a mai napig nem tudom elfelejteni:$ A gyűrű is nagyon szép és tetszik, nem gondoltam, hogy ilyen szép lesz. Gáz, hogy nekem csak ennyi volt az igényem?2019. máj. 15. 15:33
21/39 anonim válasza:
Keress vissza a 22-esre :)
Azt hiszek el amit amikor, ezt most nem fogom. De nyugi, mindenki melletted van! Virtuálisan hátba lettél veregetve hogy milyen jó vagy. :)
22/39 A kérdező kommentje:
Mert veled ellentétben nem irtam olyat amit a társadalom elitél a 21. században, de ez privátban kifejtettem miért. Csak értelmes vagy te ha meghallgatod a másikat :)
2019. máj. 15. 17:41
23/39 anonim válasza:
A 22-t én írtam, nem nagyon értem hogy most ezzel mi bajod van amikor semmi roszsindulat nem volt benne, pont az ellenkezője. Amúgy nem itt kéne vitatkoznotok.
24/39 A kérdező kommentje:
sztem azért mondta, hogy képzeljen a szövegébe. Amúgy én már nem vitatkozom, olyan családban nőttem fel ahol sose hittek nekem, szóval megtnaultam leszarni
2019. máj. 15. 17:43
25/39 anonim válasza:
Hát most ez van, vitatkozni volt kedve.... Szerintem nincs még 20 éves se. :)
26/39 A kérdező kommentje:
22 vagyok, de te még ezt se hiszed el, és nem is fogod
2019. máj. 15. 17:47
27/39 A kérdező kommentje:
3 éve ilyen emberek mellől költöztem el, azóta boldog vagyok
2019. máj. 15. 17:48
28/39 anonim válasza:
Nem pszichológusok vagyunk, ehhez a családi drámához nem tudunk hozzászólni kislány! :)
Én 30 vagyok és férfi. Rögtön leszűrtem hogy tapasztalatlan lány vagy, mellesleg sajnálom hogy családi problémák voltak/vannak nálatok. De a véleményem mellett akkor is kitartok.
29/39 A kérdező kommentje:
én is rögtön leszűrtam hogy egy 30 éves férfi lehetsz. Mint mondtam, már megtanultam leszarni az ilyen embereket, hisz a tényeken nem változtat ki mit gondol, a lényeg, hogy én boldog legyek
2019. máj. 15. 17:57
30/39 anonim válasza:
Remélem tényleg boldog vagy és nem használ ki senki!? Ilyen fiatal lány rossz körülmények közül menekülve bármire rávehető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!