Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Gáz, hogy ennyire olcsó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, hogy ennyire olcsó gyűrűt kértem?

Figyelt kérdés
4 ezer ft-os eljegyzési gyűrűt kaptam, mert nekem az tetszett, a kövesek nem.Pedig lett volna pénz egy 100 ezresre is, meg már felnőttek vagyunk, több éves kapcsolattal. Engem csak a pillanat érdekelt, hogy letérdel és megkéri a kezem, egyszerűen csodálatos és tökéeltes volt minden, a mai napig nem tudom elfelejteni:$ A gyűrű is nagyon szép és tetszik, nem gondoltam, hogy ilyen szép lesz. Gáz, hogy nekem csak ennyi volt az igényem?
2019. máj. 15. 15:33
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
2%
#9, felénk az eljegyzési gyűrűt a férfiak szokták állni attól függetlenül hogy a nő dolgozik e vagy sem, és a jobbak titokban veszik meg, nem előre megbeszélt kívánságokkal hogy milyen legyen a gyűrű. Aztán mikor átadják térden állva a nőnek, na ott igazi meglepetés örömkönnyek vannak. Az előre lezsírozott eljegyzés olyan mintha magamat lepném meg születésnapi ajándékkal. :)
2019. máj. 15. 16:22
 12/39 anonim ***** válasza:
90%

A szüleim közösen vették meg annak idején, nem is volt külön gyűrű, amikor apám feltette anyámnak a kérdést. Nem az volt a fontos.

Kérdező, egyáltalán nem gáz.

Amúgy meg ha valaki ismeri eléggé a párját, tudja, hogy hogyan áll az anyagiakhoz, mire mennyit költ szívesen, mire költ inkább többet, mi az, ami kevésbé lényeges. Lehet, hogy valakinek nem fontosak a drága ékszerek, de vagyonokat költ műszaki cikkekre, sporteszközökre... stb.

2019. máj. 15. 16:26
 13/39 A kérdező kommentje:
Hát én lesokkolódtam, azt hittem, hogy csak emgveszi, de nem meri megkérni a kezem. SZóval eléggé megvoltam lepve.
2019. máj. 15. 16:28
 14/39 A kérdező kommentje:
#12 Igen, teljesen tisztában van vele, hogy milyenek az anyagi szükségleteim.
2019. máj. 15. 16:29
 15/39 A kérdező kommentje:
Mondjuk tény, hogy remegett a keze és nagoyn zavarban volt :$
2019. máj. 15. 16:30
 16/39 anonim ***** válasza:
86%
# 11 ezt a messzemenő következtetéseidre írtam :-) nem a gyűrűre :-)
2019. máj. 15. 16:49
 17/39 anonim ***** válasza:
0%
#16, milyen messzemenő következtetéseket írtam? Van egy véleményem férfiként, amiért le is lettem pontozva.
2019. máj. 15. 16:54
 18/39 A kérdező kommentje:
Azért lettél lepontozva(nem én voltam), mert már 6 év alatt kiismert annyira, hogy tudja mik az igényeim.
2019. máj. 15. 16:55
 19/39 anonim ***** válasza:
100%
A kevesebb néha több. Tökre nem gáz, a gesztus lényegesebb😊
2019. máj. 15. 17:10
 20/39 A kérdező kommentje:
Meg már az rossz felfogás, hogy neked igénytelen egy nő aki nem várja el hogy költsenek rá. Úgy gondolom, hogy a 21. században a nők szabadok, tanulhatnak és dolgozhatnak, nincsenek belekényszeritve a gyerekvállalásba. Inkább jobban illik ma már egy nőnek dolgozni, sőt én úgy gondolom kutya kötelessége!! de még midnig sehogyse se jön a kérdéshez!!
2019. máj. 15. 17:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!