Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Elvesztettem a gyürümet, most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvesztettem a gyürümet, most mit csináljak? Nagyon fog haragudni rám a párom? Segísetek légyszíves. Nagyon félek

Figyelt kérdés
Ö most dolgozik egész éjszaka. Fürdés közben vettem észre hogy nincs rajtam a gyürü. Voltam ma dolgozni is vásárolni ha jól emlékszem akkor még megvolt.. Mikor haza jottem lefeküdtem aludni de már megnéztem az ágyat nincs ott sehol. Meg már az egész lakást átnéztem nem találom:(
2019. ápr. 27. 22:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én is mindig elhagyom, már sportot űztem belőle :D szóval elmegyünk majd kisebbre vetetni mer trám k_rva nagy
2019. máj. 14. 04:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!