Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvesztettem a gyürümet, most mit csináljak? Nagyon fog haragudni rám a párom? Segísetek légyszíves. Nagyon félek
És mi miben tudunk segíteni? Segítsünk megkeresni?
Amúgy valószínű nem fog haragudni,nem direkt hagytad el.
Rájön hogy van szeretőd
nincs esküvő nincs válás tiszta haszon sporoltál
Sehol se vetted le?
Azt nem tudni, hogy a párod mennyire fog haragudni, de valószínűleg minél drágább a gyűrű, annál jobban.
Ez csak attól függ milyen a párod. Az én párom szerintem csak röhögne rajta egy jót, tudja milyen szerencsétlen tudok lenni. Még poénkodott is vele anno, hogy egyből 2 gyűrűt fog venni mert úgy is elhagyom vagy elrontom. :D Én mondjuk pont ezért nem is hordtam soha.
Én nem tudnék ilyenért haragudni. Az emberek balfszok. Elhagynak meg elrontanak dolgokat állandóan, mindenkivel előforul néha. De van aki nagyon haragszik emiatt. Te ismered a párod.
Amúgy posztold ki egy csomó helyre, hátha megtalálta valaki aki tisztességes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!