Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Elvesztettem a gyürümet, most...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvesztettem a gyürümet, most mit csináljak? Nagyon fog haragudni rám a párom? Segísetek légyszíves. Nagyon félek

Figyelt kérdés
Ö most dolgozik egész éjszaka. Fürdés közben vettem észre hogy nincs rajtam a gyürü. Voltam ma dolgozni is vásárolni ha jól emlékszem akkor még megvolt.. Mikor haza jottem lefeküdtem aludni de már megnéztem az ágyat nincs ott sehol. Meg már az egész lakást átnéztem nem találom:(
2019. ápr. 27. 22:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%

És mi miben tudunk segíteni? Segítsünk megkeresni?

Amúgy valószínű nem fog haragudni,nem direkt hagytad el.

2019. ápr. 27. 22:26
 2/11 anonim ***** válasza:
23%

Rájön hogy van szeretőd

nincs esküvő nincs válás tiszta haszon sporoltál

2019. ápr. 27. 22:27
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Sehol se vetted le?

Azt nem tudni, hogy a párod mennyire fog haragudni, de valószínűleg minél drágább a gyűrű, annál jobban.

2019. ápr. 27. 22:30
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy gyűrű elvesztése miatt gond lesz a kapcsolatoddal, akkor az a kapcsolat annyit is ér.
2019. ápr. 27. 22:31
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez csak attól függ milyen a párod. Az én párom szerintem csak röhögne rajta egy jót, tudja milyen szerencsétlen tudok lenni. Még poénkodott is vele anno, hogy egyből 2 gyűrűt fog venni mert úgy is elhagyom vagy elrontom. :D Én mondjuk pont ezért nem is hordtam soha.

Én nem tudnék ilyenért haragudni. Az emberek balfszok. Elhagynak meg elrontanak dolgokat állandóan, mindenkivel előforul néha. De van aki nagyon haragszik emiatt. Te ismered a párod.

Amúgy posztold ki egy csomó helyre, hátha megtalálta valaki aki tisztességes.

2019. ápr. 27. 22:34
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyet árulj el kérlek: miért vagy együtt olyan pasival, akitől félsz?
2019. ápr. 28. 08:47
 7/11 A kérdező kommentje:
6# Nem a páromtól félek én attól féltem mit fog szólni. Már tudja nem haragudott de már meglett a gyűrűm:))
2019. ápr. 29. 23:18
 8/11 anonim ***** válasza:
54%
Na en ezert mondtam a ferjemnek hogy nem kell gyemant. Franc akar stresszelni. Orulok, hogy meglett a tied.
2019. ápr. 29. 23:29
 9/11 anonim ***** válasza:
hol volt? :D
2019. máj. 4. 09:49
 10/11 A kérdező kommentje:
A táskámban volt nem tudom hogy került oda biztos kerestem valamit és akkor leesett. De nem nagy rám pont jó nem tudom miért esett le
2019. máj. 4. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!