Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Elvesztettem a gyurumet.. Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvesztettem a gyurumet.. Mit csinaljak?

Figyelt kérdés
:(
2011. dec. 3. 19:25
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%

gondolkodj:

mikor láttad utoljára biztosan az ujjadon

azóta hol voltál

le szoktad venni redszeresen?

mikor, hol?

nézd meg a kritikus helyeken

és reménykedj

2011. dec. 3. 19:44
 2/32 anonim ***** válasza:
80%
Pontozz fel, ha elolvasva a kérdést megnézted, hogy megvan-e a gyűrűd!:D Mármint nem te, kérdező:d
2011. dec. 3. 19:49
 3/32 anonim ***** válasza:

2. válaszoló: csak a vicc miatt adtam pontot, tetszett. (De nincs gyűrűm. És ezt tudom, tehát nem néztem meg.)

Kérdező: nagy az ujjadra, le tud csúszni magától, vagy levetted? Ha levetted, hol, mikor, miért? Menj oda vissza, nézd meg újra, ha teheted, ha nem otthon, talán a portára leadták, ha értékes gyűrű volt. Ha úgy érzed, a buszon lecsúszott, talán hívd fel a BKV/Volán talált tárgyak osztályát, lehet, hogy leadták. Az is lehet, hogy a kesztyűdben lesz (ha hordtál... hideg volt ma), érdemes átnézni. Esetleg ruhazsebek, kabát alaposan. Nekem volt már, hogy kiszakadt az egyik zseb, elnyelt pár százast, mire rádöbbentem, mitől csörgök - akár nálad is előfordulhatott, hogy becsúszott egy kis szakadásba, és most a bélésben van.

Próbálj visszaemlékezni, hol viselted, hol fordultál meg, mi az utolsó pillanat, amire még vissza tudsz emlékezni, és megvan. Utána menj oda vissza, és járd végig a napodat, mit tettél még... valahol meg kell lennie.

2011. dec. 3. 20:16
 4/32 anonim ***** válasza:

Ha nincs meg, vegyél egy ugyanolyat és no problemo.

Ha egyedi darab volt, akkor kicsit neccesebb, kénytelen leszel megmondani a párodnak. Amúgy ne hagyd, hogy ez elrontsa a kedvedet, nem hiszem, hogy baj lesz belőle :-)

2011. dec. 3. 20:27
 5/32 anonim ***** válasza:
Eljegyzési gyűrű?
2011. dec. 3. 20:48
 6/32 anonim ***** válasza:
mosdókagyló mellett? nem szoktad levenni kézmosáskor? gondold át, hogy mikor volt még meg, és ez alapján lőj be egy időintervallumot, hogy hol hagyhattad el. járd végig azt a részt utána, ahol akkor jártál mikor elhagyhatad kutasd a földet, hátha meglesz :)
2011. dec. 3. 21:26
 7/32 A kérdező kommentje:
valahol lecsuszott ...elkezdtem rakodni es valhol szerintem elhagytam:( mar mindent atneztem
2011. dec. 3. 21:30
 8/32 A kérdező kommentje:
kis villanylampaval negzkezlab attpogattam az egesz hazat es semmi
2011. dec. 3. 21:36
 9/32 anonim ***** válasza:
nem mentél el otthonról azóta hogy még megvolt? mert akkor nincs veszve semmi, meglesz!
2011. dec. 3. 21:39
 10/32 anonim ***** válasza:
egyszer nekem is leesett, apósom találta meg :) nyugi, ha otthon voltál, ott is lesz :)
2011. dec. 3. 21:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!