Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszene nektek ez a gyűrű? (Eljegyzés) Mértigen, illetve nem? Kort is légyszíves.
Nekem ez annyira nem tetszik,túl díszített számomra.
De az én eljegyzési gyűrűm is innen van.
Pontosan ez az!Imádom! :)
Összességében nem. Nem szeretem a sárga aranyat, a díszítés pedig úgy néz ki rajta, mint egy béka tappancsa.
Ennél kecsesebb, elegánsabb, klasszikusabb, letisztultabb gyűrűket kedvelem. Pl. az 1. válaszadó linkje kifejezetten az esetem :)
A zafírkő alapjáraton jó pont, mert a színes köveseket szeretem én is, de az összhatás nem az én világom :)
Ez nem sokkal drágább, szerintem szebb :)
Nem tetszik.
Túl csicsás. És a sárga aranyat sem szeretem.
Szegény kérdező... :) Most mindenki kinyilvánitotta a véleményét... Igazából nekem is túl giccses eljegyzési gyűrűnek... :) De,ha oda kerül a sor, akkor nem ez lesz a legfontosabb a leendő menyasszonyodnak! :) Szerintem is egyszerűbbet válassz, pl. olyat, amilyet belinkelt az egyik válaszoló... :)
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!