Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszene nektek ez a gyűrű? (Eljegyzés) Mértigen, illetve nem? Kort is légyszíves.
2013. aug. 16. 00:31
11/36 anonim válasza:
Nem. Nem szeretem a Köves gyűrűt. Az en eljegyzési gyűrűm arany betetes kerámia. Ilyesmi: [link]
13/36 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, a kék kő miatt már túl sok számomra, ha az nem lenne akkor igen, tetszene!
14/36 anonim válasza:
Nem stílusom, a kisvirág nekem kislányos, nem annyira nőies, de ez stílus függő.
Nekem nem tetszenek a kialló 1 köves gyűrűk sem. Hogy lehet azt hordani? Arra, hogy a fiókban legyen minek?
Ebből a szempontból praktikus a kérdező által választott...
Amik nekem tetszenek:
Vagy ehhez hasonlóak, ahol a fém körbeöleli a követ. Tuti (majdnem), hogy nem akad el, kevésbé serül, nem hagyom el a követ.
Viszont nekem nincs köves gyűrűm, én nem akartam,ezért mi ilyen gyűrűvel jegyeztük el egymást (párom is hordja )
Annyi a különbség, hogy a 3 sáv aránya egyforma aa miénken..
17/36 anonim válasza:
az a virág úgy néz ki első ránézésre mint a békaláb :D
nekem nem tetszik
18L
18/36 anonim válasza:
Aranyos, de én nem szeretem a sárga aranyat.
20/36 anonim válasza:
Istenem, az emberi hülyeség határtalan..... Ha nem tetszik valami, attól a válasz meg nem haszontalan. Persze ehhez kellene egy minimum inteligencia, ami ezek szerint a pontozo bajnokokbol itt hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!