Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Gyűrűméret mérés nélkül? :O

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyűrűméret mérés nélkül? :O

Figyelt kérdés
A barátom azt mondta a közeljövőben meg szeretné kérni majd a kezem (várandós vagyok, szeretjük egymást, így előbbre hoztuk a dolgokat :)). Hál' Istennek a napot azért nem árulta el mikor. Viccelődtem vele, ha már el akar jegyezni, és meg is mondta, így már akár személyesen is kérhet gyűrűméretet, sztem így hogy megbeszéltük, semmi furcsaság nem lenne benne. Erre ő azt mondta, hogy neki nem kell gyűrűméret, ennyi év után, egy férfinak TUDNIA KELL így ránézésre, hogy mekkora a barátnő ujja, és magától is tud gyűrűt választani. :O Én ez után a mondat után kicsit még jobban érzem rajta a nagyképűséget, néha szereti azt hinni mindent tud. Jó, nem baj, de szerintem ez túlzás, és így nehezen tudom komolyan venni. Arra is gondoltam már, hogy csak szórakozik. Szerintetek tényleg ezt így meg lehet oldani, vagy tényleg túl biztos magában?

2013. aug. 10. 11:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Elég necces most gyűrűt venni főleg, hogy várandós vagy mert általában olyankor megdagad az ember ujja. És ha olyat vesz amit majd nem lehet bevenni az bizony pénz kidobás lesz.

Nem lenne inkább jobb úgy, hogy gyűrűt nem most vesz/tek? Attól még megkérheti a kezed. Csokor virággal, vagy karkötővel stb.

Nálunk pl úgy volt, hogy terhességem alatt jócskán megdagadt az ujjam, vagyis egy gyűrűmet sem tudtam hordani.

2013. aug. 10. 11:45
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha még nem dagadtak meg az ujjaid akkor választhat gyűrűt. Engem még baba előtt jegyzett el a párom, de terhesség alatt nem tudtam hordani a gyűrűmet. Én azért megmondanám a gyűrű méretet neki. Ha esetleg még sem jó, macerás lesz utána kijavítani.
2013. aug. 10. 11:52
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Butaság, hogy ránézésre tudnia kell. Én azt sem vettem észre, hogy fogytam három kilót, ránézésre ugyanakkora volt a kezem, a gyűrűmet mégis el kellett vinni kicsinyítésre...

Vagy van valami puskája (megmérte amíg aludtál, vagy valami), vagy vesz egy gyűrűt vaktában és vagy eltalálja, vagy belebukik.

2013. aug. 10. 13:34
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Párom is tudta ránézésből. :)
2013. aug. 14. 20:42
 5/8 A kérdező kommentje:
Csak úgy érdekességből, ha valaki visszaolvasna, megtalálná... Eljegyzés? Gyűrű? Házasság? Azóta? F_szt! :D Megcsalt rá 3 hónapra. Ennyit az egészről, b_ssz_meg. Ezért nem kellett az a k__va gyűrűméret.
2014. ápr. 18. 15:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Fúú kérdező.. sajnálom! :S Mi van azóta veletek? Boldogulsz a babával?
2014. ápr. 18. 16:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Ja, 2. voltam. :)
2014. ápr. 18. 16:10
 8/8 A kérdező kommentje:

Együtt maradtunk, mert most tudtam meg, hogy 3 hónapos múlott a picikénk :) És így most konkrétan nem tudtam azt mondani, h takarodjon :S 1., mert szeretem 2., mert mégis csak ő biztosította a helyet ahol együtt lakunk 3., hogy legyek a picivel? a szüleim nem állnak mellettem, nem segítenének, a pénzből, meg amit 2önkre kapok, éhenhalni lehet.

Tudom, hogy furcsa, de kis tettem egy kérdést: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

megbocsátottam, meg látszik, h más mióta a pici van, de akkor is kíváncsi lennék :) Köszönöm a kérdésedet amúgy :) A picivel nagyon is boldogulok az apja ellenére :D Vele nagyon jó, nyugodt, édes kisbaba, tudom szoptatni is, úgyhogy ő a boldogságom! :) Most már szeretném, ha egyszer a párom is az lenne! :)

2014. ápr. 18. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!