Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyűrűméret mérés nélkül? :O
Elég necces most gyűrűt venni főleg, hogy várandós vagy mert általában olyankor megdagad az ember ujja. És ha olyat vesz amit majd nem lehet bevenni az bizony pénz kidobás lesz.
Nem lenne inkább jobb úgy, hogy gyűrűt nem most vesz/tek? Attól még megkérheti a kezed. Csokor virággal, vagy karkötővel stb.
Nálunk pl úgy volt, hogy terhességem alatt jócskán megdagadt az ujjam, vagyis egy gyűrűmet sem tudtam hordani.
Butaság, hogy ránézésre tudnia kell. Én azt sem vettem észre, hogy fogytam három kilót, ránézésre ugyanakkora volt a kezem, a gyűrűmet mégis el kellett vinni kicsinyítésre...
Vagy van valami puskája (megmérte amíg aludtál, vagy valami), vagy vesz egy gyűrűt vaktában és vagy eltalálja, vagy belebukik.
Együtt maradtunk, mert most tudtam meg, hogy 3 hónapos múlott a picikénk :) És így most konkrétan nem tudtam azt mondani, h takarodjon :S 1., mert szeretem 2., mert mégis csak ő biztosította a helyet ahol együtt lakunk 3., hogy legyek a picivel? a szüleim nem állnak mellettem, nem segítenének, a pénzből, meg amit 2önkre kapok, éhenhalni lehet.
Tudom, hogy furcsa, de kis tettem egy kérdést: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
megbocsátottam, meg látszik, h más mióta a pici van, de akkor is kíváncsi lennék :) Köszönöm a kérdésedet amúgy :) A picivel nagyon is boldogulok az apja ellenére :D Vele nagyon jó, nyugodt, édes kisbaba, tudom szoptatni is, úgyhogy ő a boldogságom! :) Most már szeretném, ha egyszer a párom is az lenne! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!