Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek pl. a Teszveszen a mérés alapján megvarrt és postázott menyasszoyi ruhákról?
Figyelt kérdés
Jó és rossz oldala.Mert árban elég jók.Sajnos ezekre a méregdrága ruhákra nincs pénz.Szerintetek érdemes így rendelni menyasszonyi ruhát?2012. szept. 29. 22:06
1/24 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy tényleg rendesen megvarrják? Akár tetszik, akár sem, ki kell fizetned, és a végén lesz egy ronda ruhád, sok pénzért.
2/24 anonim válasza:
Ne vegyél ilyent. Én varrónő vagyok és próba nélkül nem lehet ilyen ruhát jól megcsinálni, azért az nem egy gumis derekú szabadidő nadrág. Inkább kölcsönöz.
3/24 A kérdező kommentje:
Igen van benne kockázat,de én kinéztem egy ilyen felhasználót és utána érdeklődtem,és ő tényleg nagyon szépeket árul.
2012. szept. 29. 22:10
4/24 anonim válasza:
lehet hogy szép,de mérés nélkül nem tudja megvarrni, hiába küldöd el a méreteket,+,- különbség lehet.. inkább kölcsönözz jobban jársz:/
5/24 anonim válasza:
Oké de ki mér le, mert ahhoz is egy szakember kellene. Például a kart behajlítva a hasat úgy mérve, hogy beszélsz. Mert önkéntelenül mindenki behúzza a hasát ha mérik. Ilyenbe ne menny bele.
6/24 A kérdező kommentje:
És egy varrónő mennyiért tudja megcsinálni.Tudom,hogy ez sok mindentől függ de nem túl egyszerű,de nem is csicsás ruhát.Ezt most jól meg mondtam,de olyan közép kategóriájút.
2012. szept. 29. 22:18
8/24 A kérdező kommentje:
Igazatok van én is kételkedek.Varró ő ismerősöm van ő letudná mérni,és ott méretre igazítanák mielőtt elhozom nem.Mert ha megérkezik hozzájuk a akkor még pontosítják,nem?
2012. szept. 29. 22:25
9/24 A kérdező kommentje:
Ja és a kölcsönzés is nagyon drága,úgy tudom,70 körül kezdődnek.És az nem is lesz az enyém.Nem tudom nagyon tetszik néhány ilyen ruha de ezek csak katalógus képek.
2012. szept. 29. 22:27
10/24 anonim válasza:
Nem tudom ezt , hogy működik pontosan de azért egy méretre varrt ruhát nem olyan könnyű igazítgatni. Például mellrészen ha gond van az szinte lehetetlen. Meg ha rövid azzal sem lehet mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!