Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményetek pl. a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek pl. a Teszveszen a mérés alapján megvarrt és postázott menyasszoyi ruhákról?

Figyelt kérdés
Jó és rossz oldala.Mert árban elég jók.Sajnos ezekre a méregdrága ruhákra nincs pénz.Szerintetek érdemes így rendelni menyasszonyi ruhát?

#esküvő #Menyaszonyiruha #méretre varrt
2012. szept. 29. 22:06
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
És ha varratnék varrónővel,azt hol lehet,ilyen olcsón.Mert amit én néztem az 30-40 között volt.Egy sima mezei varrónő meg tud varrni egy menyasszonyi ruhát?
2012. szept. 29. 22:41
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg meg kell tudnia varrnia. Érdeklődj a városban jó varrónő iránt.
2012. szept. 29. 22:49
 13/24 anonim ***** válasza:
75%

1. a teszveszen méretre varrt menyasszonyi ruhák Kínából érkeznek, rengeteg ilyen kínai weboldal van, ahol kiválasztod a ruhát, elküldöd a méreteidet és rád varrják. Van aki elégedett, de bőven vannak horror sztorik is a neten, hogy milyen ronda, gagyi szart küldtek a kínaiak, ami csak nyomokban emlékeztet a képen látható ruhára. Szóval ugyanezt kapod, csak a magyar eladó még a saját hasznát is ráteszi, persze a te nevedben a te nevedre rendeli meg, szóval, ha vám vagy egyéb van, azt is te szopod meg, ő meg semmit nem csinál, csak lehúz

2. A kínai ruhák azért olyan csábítóan olcsók, mert olcsó, rossz anyagból készülnek. 95%-ban gyenge minőségű inkább jelmeznek vagy annak se való anyagból. Nem egy igényes menyasszonyi ruhához való anyagból!

3. A varrónők itt nem nyerészkednek, ami a legdrágább az a ruha anyaga! Lehet, hogy szerinted csak egy kis szép csipke a szoknyán, de lehet, hogy kell belőle négy méter és métere 10 ezer forint. A jó anyagok drágák és egy rendes ruhához, aminek van tartása, a szoknyának rétegei, tömege jó anyag kell és sok. Lehet, hogy neked csak egy kis gyöngy és hímzés, lehet a varrónő egy hétig dolgozik rajta!

Tehát, túl olcsón (Írtad, hogy de ki tud olcsót, mert ott ahol nézted ott 30-40 ezer ennél hova kellene olcsóbb egy "közepes"en érdekes ruhához? Ne haragudj, de bilibe lóg a kezed!) ne várj csodát, kidíszített, jó minőségű, szép ruhát 30-40 ezer alatt!

2012. szept. 30. 02:13
 14/24 anonim ***** válasza:
Ja elnéztem, márhogy 30-40 ezerért láttad a ruhákat és ott körül kellene varrónő? Az már megoldható! De ne számíts olyan bonyolultra, mint amiket a kínai képeken látsz! Azokat annyiból lehetetlen kihozni, nem véletlen, hogy egy kalap szart küldenek.
2012. szept. 30. 02:14
 15/24 anonim ***** válasza:

Ez egy kivételes aukció, többnyire nem teszik fel arról a képet, amit valóban készítenek, görgess le!

[link]

Szóval a képen látsz egy csodát, de amit kapsz...

2012. szept. 30. 04:18
 16/24 anonim ***** válasza:
Jobban jársz ha ennyi pénzért veszel használtat, amit meg tudsz nézni, fel tudsz próbálni. Nézegess ilyen hirdetéseket inkább, biztosabb.
2012. szept. 30. 09:09
 17/24 A kérdező kommentje:
Nem lóg bilibe a kezem.Hanem azt kérdeztem,hogy 30-40 ezer között lehet-e egy menyasszonyi ruhát csinálni.Vagy ha nem akkor az amit ennyiért újan árulnak az biztos rossz minőségű-e?
2012. okt. 1. 12:19
 18/24 anonim ***** válasza:
Én ilyen ruhát vettem. Nem világ végéről, mert itt varrták Magyarországon. Igazából semmi gondom nem volt vele. Olyan volt, mint a képen, és tökéletes volt rám. Fűzős volt egyébként és 25e ft. Benne volt a fátyol és az abroncs is.
2012. okt. 1. 15:27
 19/24 anonim ***** válasza:

én kínából rendeltem ruhát (mondjuk nem teszveszen keresztül). a mérete tökéletes volt, annak ellenére, hogy nem mért le senki csak megadtam és kész. az anyaga minőségi. kidolgozása igényes. csodaszép volt. és jóval olcsóbb mint itthon akár csak bérelni ugyanazt.

(ha félsz a mérettől rendelj fűzőset, abba még bele is fér pár centi eltérés. sőt, még ha megérkezés után igazíttatni kell rajta varrónővel, még úgy is olcsóbb)

2012. okt. 1. 22:06
 20/24 anonim ***** válasza:
en ruham is kinabol jott ,lefogytam igy kicsit bo lett 3ezert ram igazitotta a varrono. eskuvo utan mosogepbe mostsm semmi baja nem lett birta .szep volt varrasa prima minosege anyaga mutatos semmi csillogo.Erdemes igenyes oldalrol rendelni dhgate alibaba tideby stb
2012. okt. 1. 22:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!