Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményetek pl. a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek pl. a Teszveszen a mérés alapján megvarrt és postázott menyasszoyi ruhákról?

Figyelt kérdés
Jó és rossz oldala.Mert árban elég jók.Sajnos ezekre a méregdrága ruhákra nincs pénz.Szerintetek érdemes így rendelni menyasszonyi ruhát?

#esküvő #Menyaszonyiruha #méretre varrt
2012. szept. 29. 22:06
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
de ha végképp nem akarsz rendelni neten sokan hirdetik az egyszer viselt ruhájukat (az egyém is eladó), hiszen nincs hova tenni. de ha egyszer olcsóbb volt mint bérelni...
2012. okt. 1. 22:16
 22/24 A kérdező kommentje:
Én is néztem a thgate-et és a tidebuy-t,A képenagyon szépek és olcsók is.De én olvasgattam és írták,hogy van akinek elveszett a csomag.Meg nem tudom,hogy a posta így mennyi lenne.
2012. okt. 2. 11:53
 23/24 anonim ***** válasza:
ha varrónő ismerősöd van miért nem ő varr? amúgy meg: egy menyasszonyi ruát vagy 5x próbálnak, a varrónő még az esküvő napján is odamegy ha kell esetleg hirtelen igazítani. az oké h megmérnek,de ha hízol vagy fogysz vagy bármi?? ráadásul méréshez máris kell az a bugyi,melltartó cipő amit a ruhához akarsz mert akkor lesz tökéletes rajtad. én nem kockáztatnék.
2012. okt. 2. 11:54
 24/24 anonim ***** válasza:
posta ? shipping free ugy semennyi ugye ha mas akkor oda van irva ha elveszik biztositva van ha kicsi vagy nem tetszik kicserelik ill penzt visszakapod csak. idoben rendeld hogy ha nem jo legyen idod cserelni ha nem tudsz angolul valami menya forumon biztos segit valaki forditani
2012. okt. 2. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!