Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszene nektek ez a gyűrű? (Eljegyzés) Mértigen, illetve nem? Kort is légyszíves.
Még mindig nem szoktál hozzá 20-as:):):):)?
Kedves Kérdező,
Neked miért igen? Mi az ami megfogott benne?
A leendő(?) menyasszonyod mindig hordaná? Vagy csak alkalmakra? Mrt a kékmkő az adott az öltözködésnél, erre is gondolj!
Igazábol nektek, de leginkább a párodnak kell tetszen...
14-15.-ös
Nekem sem igazán tetszik. Eleve nem szeretem a sárga aranyat, de még elmenne a gyűrű, ha az a virág valami nem lenne a kő mellett. :D De neked kell tudnod, hogy mennyire menne a párod egyéniségéhez. Ami nekem/ a válaszolók többségének nem tetszik igazán, lehet, hogy a párodnak élete legszebb gyűrűje lesz. :)
23/N
"Nekem nem tetszenek a kialló 1 köves gyűrűk sem. Hogy lehet azt hordani? Arra, hogy a fiókban legyen minek? "
Én irodában dolgozom külföldön, magas beosztásban, igenis hordok ilyen jellegű gyűrűt. Miért? Mert nem piszkálom a hajam-ruhám állandóan (reggel megcsinálom a kontyot, azt nem kell igazgatni du. 5-ig), így nem akad bele semmibe, és a munkámban sem akadályoz. Ráadásul itt beletojik mindenki, hogy éppenséggel gyémánt meg brilliánsgyűrűje van-e az embernek (bár az enyém nem az, mivel mint említettem a színeseket szeretem), nem vágják le az ujjadat érte.
Kétkezi munkásként lehet, hogy nem a legbölcsebb dolog hordani, de szerintem a legtöbb irodai munkánál nem probléma.
27-es, te vagy az akinek tényleg megfelel a mindennapjaira is egy ilyen gyűrű.
Engem zavar gépelés közben is, a szoknyámba is elakad..stb (nem jeljegyzési gyűrű csak hasonlóan kiálló aranygyűrűm van már)
Nem csak akkor veszem fel a gyűrűmet, amikor elmegyek itthonról, hanem álandóan hordom...
Beleakadna a gyerek ruhájába, belekap a kicsi, ráadásul ha nem figyelsz meg tudod vele karcolni..l
Én sem piszkálom a hajamat, kitart a feltűzésem egy munkanapot.
Inkább a háztartásban, és a hobbijaimban zavarnának...
Párom speciel itthonra leveszi a karikagyűrűt is.
Tehát lehet, hogy neked tökéletes, de az emberek többségének nem, és ez a gyűrű 10-20-30 év múlva is az ujjamon szeretném, hogy legyen.
Viszont kikérem magamnak, hogy egy komment, és vélemény alapján megállapítsd a munkakörömet.
Semmi gond a kétkezi munkát végző emberekkel, itt is látszik, hogy gyakran intelligensebbek, mint akik irodait végeznek (bár ezt a mindennapi életben is gyakran tapasztalom)
Elnézést Kérdező ezért a szösszenetért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!