Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Jó választás az, ha eljegyzem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó választás az, ha eljegyzem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 2 éve ismerjük egymást, a barátnőmmel. A 2 év alatt barátok lettünk, mindig mindent megbeszéltünk egymással, egyikünk se akart többet a másiktól. Idén nyáron viszont szinte egyszerre rájöttünk hogy mi kellünk egymásnak örökre. Egymásba szerettünk, és hihhetetlenül jól kijövünk egymással és tudjuk hogy ez nem fellángolás. Mindent tudunk egymásról nincsenek titkaink, viszont a lány fél attól hogy megunom mint a többi fiu akikben csalódott eddig. Tudom hogy ő az igazi ezt ő is igy érzi irántam. Gondoltam hát hogy megerősitem azzal hogy eljegyzem, és nem kell félnie. Ez örökre szól, biztos vagyok benne!!!
2008. nov. 10. 10:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem meg azt tedd amit a szived mondd...a soraidból azt látom nagyon nagyon szereted ezt a lányt...azt remélem, hogy az én párom is hasonlókat érez:D :)

igazából nem fontos, mi többiek mit gondolunk, tedd meg ha úgy érzed ő az Igazi:) tiszta szivből kivánok nagyon-nagyon sok boldogságot:)

2008. nov. 10. 16:15
 12/14 anonim ***** válasza:
96%

Úgy látom csak azok kaptak 100% hasznosságot, akik rávágták, persze kérd csak meg a kezét. :)))

Én ezt komolyan mondom nem értem. Szerintem mindegyik külön nézőpont volt, és mindegyik válasz érdekes volt és hasznos is.

2008. nov. 10. 16:57
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó válaszoló: ez így szokott lenni, de én felpontoztam azokat is, akik nem vágták rá, mert nincs semmire garancia. Én is hallottam olyan esetet, hogy évekig voltak együtt, és 1 év házasság után elváltak, olyat is, hogy évekig voltak jegyben, és mai napig megvannak (igaz, csak pár éve házasok), a szüleim fél év alatt összecsapták, 25 év után mindenki boldogtalan és szétesik a család, de még nem válnak, csak keserítik egymás életét, és a miénket, gyerekeikét, akik még nem tudunk elköltözni.

Amit ezelőtt szóltam hozzá, ahhoz hozzáfűznék csak annyit: lehet, hogy sokan lennének, akik szeretnének annyira (vagy úgy gondolnák), hogy lehoznák nekem a csillagokat is, és talán el is tudom képzelni velük, és ő is azok közé tartozott, akit elzavartak erőszakkal tőlem, mégis ő maradt az egyetlen, aki nélkül nem tudom elképzelni az életem, az összes többit nélkülözni tudnám.

2008. nov. 10. 17:55
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha valóban úgy érzed, ő az igazi, nincs mire várnod, azt mondom jegyezd el és legyetek nagyon boldogok :)
2008. nov. 16. 05:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!