Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Vannak itt olyanok, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyanok, akik megcsalás miatt bontották fel az eljegyzésüket? Hogy derült ki az igazság?

Figyelt kérdés
2019. febr. 15. 12:53
1 2
 11/13 kokohoho ***** válasza:

Nem tökéletesen a kérdésre válaszolva Kinek, mi a megcsalás.

Van akinek már egy másikra mosolygás is és van akinek az érzelem nélküli szex sem.

36 éve vagyok asszonykámmal, valószínűleg nagyon megviselne, de talán megtudnám bocsájtani,ha kiderülne, hogy elgyengült egy rossz érzelmi periódusunkban és félrelépett,,, viszont ha az derülne ki, hogy másba szerelmes és velem csak becsületből van, bizonyosan felbontanám a kötelékünket!

2019. febr. 21. 09:03
 12/13 anonim válasza:
az mit érez aki hozzámegy valakihez miután kiderült hogy megcsalta és eljegyzéssel próbálja elsimítani?
2019. febr. 21. 09:27
 13/13 anonim ***** válasza:
0%

Én azért jegyeztem el egy lányt 19 évesen, hogy ne mással legyen. Nem értem célt. Ha ismerkedni akart mással, levette a jegygyűrűjét. Más városban laktunk.

De ő volt a nagy Ő. Nem lehet olyan hibája, hogy ne őt válasszam. Össze akartunk házasodni, de a Sors meggátolta. Más országba kerültünk, beteg lett, és nem tudtam mellette lenni, szakítottunk a kérésére. Örök álmom, hogy egyszer majd felkeresem. Megcsúnyult 40 év alatt? Lehet, hogy még akkor is elfogadnám.

2019. febr. 22. 06:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!