Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet igazság az elméletemben?
Rövid idő alatt két megcsalás is történt a baráti társaságomban, plusz azt látom, hogy bővebb ismerősi körben aki házasodik, pár év után válik vagy csalja a partnerét (tisztelet a kivételnek).
Elgondolkodtam. Lehet, azért van ez, mert aki komolyan veszi a hűséget, monogámiát, házasságot, az sokkal tovább vacillál, keresi az igazit, visszariad, halasztja a dolgot, hogy biztos legyen az érzelmeiben, és tart a felelősség súlyától.
Aki meg semmibe tartja az egészet, az bátran belevág, épp mert semmi felelősségérzete nincs, nem veszi komolyan a párkapcsolatot, házasságot és hűséget, mert úgy van vele, ha félreq.r és kiderül, max. majd szakít vagy elválik. Nem nagy ügy.
Van.
Ez is megjelenhet az elmékben.
Szerintem van benne valami. De sokan szerintem azért is jegyzik el egymást hamar, mert hirtelen jó ötlet és ott a rózsaszín köd ami megerősíti ezt.
De ott vannak ugye azok is akik együtt is maradnak, mert nem csak hirtelen ötlet+rózsaszín köd áll a háttérben.
Szerintem alapjáraton ez azért következik be, mert az emberek nem ismerik meg egymást eléggé. Nem azonos az igényük vagy a vágyaik, ezért lépnek félre vagy mennek szét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!