Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok? Van igazság abban mit gondolok? Többit lent! 23/L
Engem még sosem csaltak meg (legalább is nem jutott a tudomásomra a dolog). Nem volt sok kapcsolatom 1 majdnem 5 volt, meg most már egy ami egy éve tart. Én sem csaltam meg még senkit. Azt a nézetet vallom hogyha egy kapcsolatban probléma van le kell ülni megbeszélni és megoldani a felmerülő problémákat mindkét fél részéről. Ha nem megy szakítani kell békében, tán úgy még egy baráti viszony is meg marad. Szerintem egy hosszútávú kapcsolatban nagyon fontos a kompromisszum kötés mindkét oldalról
Viszont van egy ismerősöm ki arról panaszkodik, hogy őt a lányok csak megcsalták.(Nem volt neki sem sok kapcsolata viszont neki a leghosszabb fél év volt.
Ő nem érti miért csalták meg, én sem tudom mert párkapcsolatban nem voltam vele, de amilyen ember nem gondolnám olyan ember aki megérdemli, hogy megcsalják.
Szerintem a megcsalás nem csak az egyik fél hibája, hanem inkább hibák felhalmozódása, ami elhidegüléshez vezet és abból lesz a megcsalás. Lehet kommunikációs hiba is amikor a párok nem beszélik meg a felmerülő problémákat.
Vélemények, tapasztalatok? Mennyire reális mit gondolok?
Naiv vagy.
Az ember nem "megcsalni" akarja a másikat, hanem csak dugni valaki egészen mással.
Nem kell hozzá probléma vagy elhidegülés.
>Szerintem a megcsalás nem csak az egyik fél hibája, hanem inkább hibák felhalmozódása, ami elhidegüléshez vezet és abból lesz a megcsalás. Lehet kommunikációs hiba is amikor a párok nem beszélik meg a felmerülő problémákat.
Tökéletesen igazad van. A megcsalás nem maga a probléma, hanem a problémának egy tünete, következménye. Jó kapcsolatban nincs megcsalás.
6-os
De ha egyszer tényleg izgató?
Esetenkent elterhet a mi a hattere a megcsalasnak. Az viszont igaz hogy csak problemas kapcsolatban ahol nincs igaz szerelem johet be a kepbe harmadik szemely.
Aki a megcsalos azaz akinek van parja es elfelejti elozetesen megmondani a parjanak hozy figyu rosszul erzem magam valami hianyzik es megcsalnalak...na mindig csak az a hibas!
Senki mas. Nem a megcsalt hutlen es nem is a harmadik fel a hutlen a megcsalo parjahoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!