Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az igazsag? Megcsalás?
A baratnom ejjel dolgozik egy hotelben, van egy srac munkatarsa, velem egy idos, ejjelente bejar a baratnomhoz. Mar elegge veget jarta a kapcsolatunk, de par napja lefekudtunk es elvileg egy par vagyunk, szeretjuk egymast. Nem regen probaltam a baratnom hivni, hogy bemegyek hozza, de nem vette fel, ezert bementem, es ott volt a srac. Megkerdeztem tole, hogy van-e koztuk valami, az ember az mondta, hogy mikozom , hozza, O ugy tudja mar reg nem vagyunk egyutt.
A kerdesem, hogy jo a megerzesem, hogy ezek a hatam mogott, kavarnak, es megcsalnak. Soha nem mehettem meglatogatni, amikor akartam. Most ravettem magam, mert sejtettem, hogy ez van?!

Hát, hogy őszinte legyek én nem láttam őket együtt, így sem megerősíteni sem cáfolni nem tudom.
Viszont ezek alapján van rá esély, hogy megcsal. Beszéld meg ezt a barátnőddel, hogy mi van köztetek és hogyan álltok jelenleg, esetleg egyszer csak úgy váratlanul látogasd meg.

Sajnálom, de ez bukó.
Jól írták, én is jártam már így.
Tökre levehető, mert csak kérdezel, de már mindenféle magánszférát emleget.
Hát elmegy az ilyen a q ura anyjába :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!