Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi az igazsag? Megcsalás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az igazsag? Megcsalás?

Figyelt kérdés

A baratnom ejjel dolgozik egy hotelben, van egy srac munkatarsa, velem egy idos, ejjelente bejar a baratnomhoz. Mar elegge veget jarta a kapcsolatunk, de par napja lefekudtunk es elvileg egy par vagyunk, szeretjuk egymast. Nem regen probaltam a baratnom hivni, hogy bemegyek hozza, de nem vette fel, ezert bementem, es ott volt a srac. Megkerdeztem tole, hogy van-e koztuk valami, az ember az mondta, hogy mikozom , hozza, O ugy tudja mar reg nem vagyunk egyutt.

A kerdesem, hogy jo a megerzesem, hogy ezek a hatam mogott, kavarnak, es megcsalnak. Soha nem mehettem meglatogatni, amikor akartam. Most ravettem magam, mert sejtettem, hogy ez van?!

2018. márc. 19. 01:20
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
en 32 a Nő 40
2018. márc. 19. 01:21
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát, hogy őszinte legyek én nem láttam őket együtt, így sem megerősíteni sem cáfolni nem tudom.

Viszont ezek alapján van rá esély, hogy megcsal. Beszéld meg ezt a barátnőddel, hogy mi van köztetek és hogyan álltok jelenleg, esetleg egyszer csak úgy váratlanul látogasd meg.

2018. márc. 19. 01:43
 3/16 A kérdező kommentje:
Koszonom, varatlanul latogattam meg, es bejott a megerzesem. "Most kelt fel es bejott, a munkahelyre". 2 hete igy-ugy szeretlek, utana le sz*r. A ferfi meg elmondja, hogy mar reg ota nem vagyunk egyutt ugy tudja, es nincs kozom hozza.. Hmmm ... Utana el is lettem kuldve, mert nem birtam higgadt maradni. Igazabol mar nem szamit, csak igazsagot szeretnek tudni, mert a megerzeseim ugy latszik jok.
2018. márc. 19. 02:10
 4/16 A kérdező kommentje:
Ja igen es az sms-ek is voltak par honapja, bar az nem derult ki, hogy kitol. "csokallak mindenhol" es a tobbi. Viszont a srac akkor is irt neki a facebookon mikor egyutt voltunk (egy legterben), csokollak es hasonlok
2018. márc. 19. 02:16
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Itt az ideje lelépni.
2018. márc. 19. 03:08
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Hat mivel a srac nem tagadta, valoszinu van koztuk valami. Vagy lesz.
2018. márc. 19. 06:09
 7/16 anonim ***** válasza:
42%
1000%, hogy van...tapasztalatbol mondom, az ilyen fiubaratos sztoriknak mindig ez a vege. Ha ellenorzod vagy kikered magadnak, akkor a privat szferajat bantod, ha meg nem csinalsz semmit, akkor ez a vege. Ha lehet vinni, vigyek. Sokaig fajni fog, mert az egodat joggal serti. Hasonlo, csak durvabb cipoben jarok.
2018. márc. 19. 06:47
 8/16 A kérdező kommentje:
Koszonom varom a tovabbi tapasztalatokat. Irjatok le a sztoritokat, akar privatban is. Jol esne egy beszelgetes a sorstarsakkal.
2018. márc. 19. 07:29
 9/16 anonim ***** válasza:

Sajnálom, de ez bukó.

Jól írták, én is jártam már így.

Tökre levehető, mert csak kérdezel, de már mindenféle magánszférát emleget.

Hát elmegy az ilyen a q ura anyjába :)

2018. márc. 19. 07:46
 10/16 A kérdező kommentje:
Megerezheto azert, hogy ha valami "sumakolas" van az ember hata mogott. Eleg szar este volt, hogy igy kell rajojjek egy 40 eves no mellett, de vigasztal, hogy a barataim soha nem vagnanak hatba :)
2018. márc. 19. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!