Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudnak egyenesen beszélni a férfiak?
Figyelt kérdés
A párom azt tervezi hogy feleségül vesz. Már mi is beszéltünk róla, voltunk is utánakérdezni a dolgoknak, de ez most lényegtelen a kérdésem szempontjából. (nem én hoztam fel, ahogy azt sem h költözzünk össze anno)
A barátainak mind úgy beszél rólam mintha a menyasszonya lennék. Ezt nem a páromtól tudom, hanem az egyik srácnak jár el mindig a szája. Mikor együtt találkozunk velük akkor is folyton célozgatnak a barátai, kérdezgetik hogy hová utaznék szívesen az esküvőm után, a párom csak mosolyog. Láthatóan büszke, de nekem nem sok mindent mondott már azon az egy alkalmon kívül mikor beszéltünk az esküvőről.
És itt jön a lényeg...múltkor megkérdeztem szeret e és azt mondta fapofával hogy nem, meg hogy ne szeressem én se őt stb. Mikor harmadjára mondott ilyesmit és mikor kérdeztem nem válaszolt berágtam. Jön, keres, bújik, szeretget mint mindig. Szóval látszik h szeret. De akkor minek jön ezzel a dumával? És miután ezekez a dolgokat hallom vissza meg mondja ő maga is, közben nekem meg totál kiábrándító dolgokat mondd... Mit higgyek el, mert én elhiszem azt amit ő mond és fájdalmat okoz nekem.
Utána meg ő maga sértődik meg mikor nem veszem komolyan.
A férfiak ( igaziak) egyenesen beszélnek. Vagyis a “hiba az ön készülékében van”.
2018. dec. 29. 22:54
2/17 anonim válasza:
Ne a férfiakról nyilatkozz,csak a te barátodról. Az én barátom egyenesen nyilatkozik.
2018. dec. 29. 22:55
3/17 anonim válasza:
Én mindig a nemet hiszem el ilyenkor. Aztán vagy átgondolja, és nem mondja többé, hogy nem szeret, vagy vége. Nálam ez nem a vicces kategória, ezt mindig komolyan veszem.
2018. dec. 29. 22:56
4/17 A kérdező kommentje:
Én is azt veszem komolyan amit mondd. Nyilván nem gyerek...
De miért totál ellentétes a viselkedése mint amit mondd? Nem tudom. Bár lassan nem is érdekel.
2018. dec. 29. 22:59
5/17 anonim válasza:
Mert az érzelmi intelligenciája nulla. Nagyon sok férfi ilyen idióta, és képtelen kimondani az érzéseit, nem képesek a normális kommunikációra sem. Ilyenkor jön a "minek mondani, hát nem érzed?" szöveg. Hajítanám ki a francba, szenvedjen vele az, akinek 6 anyja van.
2018. dec. 29. 23:07
6/17 A kérdező kommentje:
Utolsó ezt a mondatot majdnem így már hallottam tőle. Azt mondta butaságot kérdezek. Miért butaság ha nekem fontos tudni
2018. dec. 29. 23:16
7/17 anonim válasza:
Nem butaság. Simán csak sggfej, ha nem képes felfogni, hogy neked igényed lenne rá, hogy halljad is. Mutasd meg neki a szeretetnyelvekről az írást, és hívd fel a figyelmét rá, hogy neked a kimondott szavak is fontosak. Te ezektől érzed szeretve magad. De ha ennyire önző, akkor nem fog ezzel foglalkozni, mert csak azt tartja fontosnak, ami szerinte az. Az ilyen emberektől én menekülök, mert számukra csak 2 nézőpont létezik: a sajátjuk, és ami baromság.
2018. dec. 29. 23:38
8/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom... Gondoltam arra is hogy megbántva érzi magát mert a kapcsolat elején nekem kellett idő hogy megismerjem. Ezt ő akkor visszautasításnak élte meg. De én sosem mondanék olyat amivel szándékosan fájdalmat okozok neki éppen azért mert szeretem szóval ez amit ő csinál paradox, vaaagy pedig tényleg nem szeret ha csak azért is kimonda hogy fájjon. De akkor meg mire fel ez a cirkusz? Én a múltkor már kénytelen voltam neki mondani hogy akkor ezt lassan be is fejezhetjük ha így gondolja mert erre nekem nincs időm. Megsértődött majd összedobott egy meglepetésreggelit és ágyba hozta... De egyetlen szót sem szólt hogy ne haragudj, nem akartalak megbántani, csak hogy mérges és adjak egy puszit... Érti ezt valaki?? Én akkor azt komolyan gondoltam nem csak lelki terrorozni akartam, mert ez megalázó amit csinál. És összezavar.
2018. dec. 30. 00:08
9/17 anonim válasza:
Ti nem ismeritek a kapcsolaton belüli cinizmust, viccelődést, csipkelődést? Mi rengetegszet eljátszuk a párommal a székely bácsis viccet
- szeretsz-e még, sosem mondod.
- egyszer megmondtam. Ha változás lesz, szólok.
2018. dec. 30. 02:18
10/17 anonim válasza:
Sztem meg egy humortalan fapina a kérdező. Szex közben is ilyen vagy legalább? H teljes legyen a kép?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!