Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mennyi idő után jegyeztétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után jegyeztétek el egymást? És akkor mennyi idősek voltatok?

Figyelt kérdés

2018. okt. 26. 11:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
75%

Én 18 voltam, vidéki végzős gimnazista, ő 23, pesti egyetem közepén járt, amikor egy közös barát révén találkoztunk nyár elején, de akkor még csak barátok voltunk, később meg is szakadt a kapcsolat, nem igazán beszéltünk. Rá szinte pontosan egy évre jöttünk össze, amikor felkerültem Pestre 19 évesen és így újra találkozgatni kezdtünk. Egy évig jártunk, következő nyáron közös nyaraláson megkérte a kezemet, rákövetkező évben júniusban összeházasodtunk. Addigra ő lediplomázott (mérnök), állása is volt, így nekem elég volt egy részmunkaidős állást vállalni, mikor doktoráltam (jogot tanultam), már házas voltam. 21 voltam, mikor esküdtünk, álmaim esküvője volt, ő 26, szerintem nem is túl kicsi, nem is túl nagy korkülönbség, de az évek múlásával egyre kisebbnek fog tűnni. :)

Most 29 vagyok, van egy édes kisfiunk, aki most 6 éves és egy ikerpárunk, fiú-lány, akik 3 évesek. Nagyon jól megvagyunk. Szerintem az a titka, hogy mindketten mindent megtennénk a másikért, nekünk csak jót tettek a gyerekek, hiszen még jobban szeretjük, tiszteljük a másikat és a mindennapokban is csak hálás tudok lenni a Jóistennek, hogy ő itt van nekem. :)

2018. nov. 2. 19:09
 12/21 anonim ***** válasza:
63%
6 év után, 29 évesen. Nem akartuk elkapkodni. :)
2018. nov. 30. 15:26
 13/21 anonim ***** válasza:
72%
én 28N ő 36F, 3 hónap után kért meg, egy évre rá esküvő, ez volt majdnem 8 éve.
2018. dec. 1. 18:45
 14/21 anonim ***** válasza:
61%
7 év után kérte meg a kezemet. Én 27 éves voltam akkor, ő 30 éves. Még ugyanabban az évben össze is házasodtunk (áprilisban eljegyzés, októberben esküvő).
2018. dec. 27. 11:49
 15/21 anonim ***** válasza:
66%
A párom 5 év után kérte meg a kezem októberben. Következő júniusban volt a lagzink. Én 24/L ő 27/F. Már korábban lett volna, de meg akartuk várni amíg elvégzem az egyetemet. Az eljegyzés teljesen meglepett, gyönyörű volt és spontán. Semmi alkalom nem volt, csak egy sima nap. De oonantól kezdve nem volt többé sima nap :)
2019. máj. 3. 12:54
 16/21 anonim ***** válasza:
2ev utan, 35N, 41F
2020. márc. 9. 08:44
 17/21 anonim ***** válasza:
69%
Mi 21 és 25 évesek voltunk, 3 éve voltunk akkor együtt, az eljegyzés után egy évvel házasodtunk össze, és most várjuk az első gyerekünket (5 hónappal az esküvőnk után fogant.)
2020. márc. 9. 09:14
 18/21 anonim ***** válasza:
81%
Bő 3 év után, pár hónapra rá esküvő, 27N, 28F
2020. márc. 24. 16:00
 19/21 anonim ***** válasza:
5 év után, párom akkor 20, én 24 voltam.
2020. máj. 7. 13:08
 20/21 anonim ***** válasza:
82%

9 hónapja voltunk együtt amikor megkérte a kezem, én 20 éves voltam, a párom 25.

Rá 2 évre házasodtunk össze, most májusban ünnepeljük a 3. évfordulónkat 🥰

2020. máj. 7. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!