Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után jegyeztétek el egymást a párotokkal? Hány évesek voltatok? Kort nemet is írjatok! 21/L
nekem kb 4 hónapja kérdezte meg a barátom h hozzá megyek-e :D de ezt csak viccből kérdezte :D
16/L :D
1,5 év.
5,5 éve vagyunk együtt.
Akkor ő 20 éves volt, én meg 22.
25/F
OFF
Nahát 1. válaszoló... nagyon sokat segítettél a kérdezőnek..
Sztem meg ne jegyezzétek el egymást.. úgyis megcsal
A válasz megírásának időpontja: ma 18:43
Érdekesen számolsz, mert sehogy sem jön ki.
Mi 5év után jegyeztük el egymást. N/31
Szerintem semmi értelme az eljegyzésnek. Engem 18 éves szülinapomon akart eljegyezni valaki, persze nemet mondtam. Azóta mindenkivel előre közlöm hogy az ilyesmit hanyagolja.
25L
4 hónapja voltunk együtt, amikor feltette a nagy kérdést
újabb 2 hónap után összeházasodtunk
júniusban lesz a harmadik évfordulónk :)
28/N 22/F
Milyen jó nektek!!!Én a párommal 5 és fél éve vagyunk 1ütt de még nem kérte meg a kezem.....:((!Gratulálok nektek!!!
21/L
18:54es nem féltél hogy korai? engem nagyon meg tud hökkenteni ha valaki fél-1év után házasodik.
1év amig kiismered és látod miként változik az évszakokkal együtt, na meg az együttélésnél derül ki valójában milyen is az ember--- Bocs az OFFÉRT
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!