Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Lánykérés Párizsban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lánykérés Párizsban?

Figyelt kérdés
A barátnőm mindig is arról álmodott, hogy az Eiffel-toronynál kérik meg a kezét. Én ezt valóra akarom neki váltani. Szeretne képeket is az eljegyzésről. A Párizsban élő emberek menynyire kedvesek, ha valakit megkérek, hogy csináljon egy pár képet a leánykérésről, megteszi nekem? Vagy fogadjak külön fotóst?

2018. okt. 20. 10:23
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
28%
Biztos vagy benne hogy egy ilyen puccos libat akarsz elvenni felesegul?
2018. okt. 20. 10:25
 2/23 anonim ***** válasza:
46%
Én akkor már a Szajna-parton andalgás közben kérném még a kezét, leszervezve ad hoc utcai harmonikással, hogy kísérje. Aztán irány egy Szajna sétahajókás vacsora vagy fent az Eiffel-torony egyik éttermében.
2018. okt. 20. 10:30
 3/23 anonim ***** válasza:
85%

"A Párizsban élő emberek menynyire kedvesek"

Biztos találsz valakit, aki csinál neked képeket, az Eiffel-torony környékén am. kb. 90%-ban turistákba fogsz botlani, úgyhogy a kérdés szempontjából qr<a mind1,hogy a Párizsban élő emberek kedvesek e vagy sem. 😎

2018. okt. 20. 10:31
 4/23 anonim ***** válasza:
98%
Lehetőleg csoportban sétáló japán turistákat kérj meg erre, ők amúgy is sokat fotóznak, kedvesek, és biztos nem szaladnak el a gépeddel, hogy ellopják.
2018. okt. 20. 10:59
 5/23 anonim ***** válasza:
62%
A párizsi lánykérés annyira elcsépelt, hogy még az is különlegesebb ha itt kéred meg a kezét gyikon, haha.
2018. okt. 20. 11:00
 6/23 anonim ***** válasza:
28%
Kérdező! Te már most alárendelt szerepet játszol a kapcsolatban. Oké, semmi közöm hozzám csak úgy mondtam. ;)
2018. okt. 20. 11:31
 7/23 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem nagyon kedves gesztus, hogy valóra szeretné váltani az álmát. Valószínűleg otthon a nappaliban is igent mondana a barátnője ha szereti, de miért ne lehetne olyan ahogy elképzelte?
2018. okt. 20. 12:12
 8/23 anonim ***** válasza:
38%
Mindjárt hányok.
2018. okt. 20. 12:24
 9/23 anonim ***** válasza:
81%
Hogy itt mennyi irigy, szánalmas ember van. Szép gesztus tőled kérdező, nem elcsépelt, nem is nyálas. Én is simán megtenném a barátnőmnek. Szerintem biztos találsz valakit, aki szívesen csinál pár fotót.
2018. okt. 20. 14:50
 10/23 anonim ***** válasza:
36%

"nem elcsépelt, nem is nyálas"

(de)

2018. okt. 20. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!