Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a mostanában divatossá vált, nyilvános, utcai, flash mob-os lánykérésekről?
Aranyos és megható tud lenni, én ha látok ilyet, elérzékenyülök, de én nem szerettem volna ilyet (kettesben kért meg a férjem).
L/22.
Semleges , én nem tudok ilyen hülyeségektől meghatódni. Nem vagyom arra hogy megkerjek a kezem , mert soha nem hazasodnek
Számomra jelentéktelen és hülyeség , de nem vagyunk egyformák valakinek az élete legszebb napja az hogy megkérik a kezet meg esküvő . Számomra nem , elég sivár élet ahol csak az esküvő a legszebb nap az ember életében szerintem
N24
Ha látok ilyet, hidegen hagy. Nem tartom sem romantikusnak, sem érdekesnek.
A nyilvános lánykérést alapból nem tartom fair dolognak, mert nyomást gyakorol a tömeg a lányra, hogy mondjon igent, függetlenül attól, hogy valóban szeretné-e az eljegyzést vagy sem. Meg különben is csak majomparádé az egész.
Számomra ez is csak szenzációhajhászás és hihetetlenül taszít.
Ha így kérne meg a párom azért elgondolkoznék, hozzá menjek-e egy olyan emberhez, aki nem ismer annyira, hogy tudja, hidegrázást kapok ettől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!