Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Váló ember eljegyzése, lehetséges?
Váló szakaszban jelenleg, de már nem tartják különösebben a kapcsolatot, mi viszont annál inkább. ha a lánynak meg szeretném kérni a kezét, persze ő sem lenne ellene, ez lehetséges lehetne, vagy korainak tűnne?
Elég erős köztünk a kapcsolat, csak.hogy nem e bunkóság meg tenni míg, az utolsó fejezet le nem ment köztük.
Köszönöm.
Technikailag lehetséges, de én megvárnám, amíg papíron is szétmennek, és már az a kapcsolat is megszűnik köztük, hogy eljárnak a bíróságra.
Kicsit más szitu, de nekem sem volt túl jó ismerkedni akkor, amikor még próbáltam visszaszerezni az ott maradt cuccaimat az exemtől (távkapcsolatban éltünk, ezért nehézkes volt). Nem is szökkent szárba a dolog, mondjuk már okból sem.
Mindegy, az a lényeg, hogy én megvárnám, amíg lezárja ezt a fejezetet az életében, és ténylegesen tiszta lappal tud kezdeni.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!