Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek milyen egy jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen egy jó lánykérés?

Figyelt kérdés

Szerintem:

Jól megfontolt; Már egy ideje beszélgettetek arról hogy együtt képzelitek el a jövőtöket, és a pasi nem tesz akkora nyomást a nőre hogy ha egészen addig nem beszéltetek róla akkor most hirtelen döntsön a nő...

Meghitt, családias; Én annak örülnék ha a családom is ott lenne a nagy pillanatkor, de a lényeg hogy semmiképp sem nagyközönség előtt kéne ezt megkérdezni...

Kreatív; Pl. A lány éppen a barátnőjével van valami csajos programon, a barátnő meg persze be van avatva a nagy tervbe. Üzenetekkel, utasításokkal egy rejtvényt kell megoldania, aminek a vége természetesen a pasi lesz aki letérdel elé :)

Egyedi, személyre szabott; Mondjuk ha a lány vagy a pasi szakács/cukrász/pék akkor minden közeli boltban lenne egy üzenet akár süti formájában, akár betűtésztaként... :D Vagy ha a lánynak van macskája vagy bármi más háziállata akkor a nyakörvére lehetne tenni a gyűrűt... :D

Romantikus; Én a mesebeli dolgokért egyszerűen oda vagyok szóval tuti nagyon boldog lennék egy szépen kivilágított helyért, erre mondjuk pont kapóra jön a Karácsony, mert minden város ki van világítva...:)

Kicsit össze vissza írtam de remélem lehet érteni, egyébként a kérdés onnan jött hogy nemrég léptem ki egy rettenetesen rossz párkapcsolatból, ahol sajnos eljegyzés is volt már, és mit mondhatnék, a pasi egyáltalán nem ismert engem, nagyon rossz módszert választott a lánykérésre :D

És én mindig emlékezetesen szépnek képzeltem el az eljegyzésemet...

Ti hogy vagytok ezzel? :)

2018. aug. 2. 19:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
84%

Ha szeret téged és tökéletes vagy számára, és imád minden pillanatot veled tölteni , akkor teljesen mindegy hol, milyen körülmények között akár otthon is, kéred meg a kezét mindenhol nagyon örülni fog és boldog lesz tőle.

Kivétel ha egyáltalán nem akar megházasodni.

2018. aug. 2. 19:15
 2/17 anonim ***** válasza:
Egyedi és ebben benne van minden más. Én mondjuk nem akarnám a családom előtt, csak kettesben, és nem akarom, hogy más előbb tudja, mint én.
2018. aug. 2. 19:19
 3/17 A kérdező kommentje:

Az én exem úgy csinálta hogy soha egy percig se beszéltünk a közös jövőnkről, 1 éve jártunk együtt, korainak tartottuk volna. Illetve úgy tűnik csak én :D

Váratlanul betoppant hozzánk, én viszont pont "szaladtam" a Tescoba. Azt mondta elkísér. Beértünk, és a wc papírok keresgélése közben térdelt le elém...Halál ciki volt, és mindenki minket bámult...

Választás elé állított, pedig én legszívesebben elrohantam volna onnan hogy ne lássák hogy együtt vagyunk... :D

2018. aug. 2. 19:27
 4/17 anonim ***** válasza:

Oh my Venus 13-14-15 rész:)

Már ha visszapörgethetném az idő kerekét:DD

2018. aug. 2. 19:36
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az ideális: kettesben, együtt töltött nap vagy valamilyen közös program közben. Semmiképp nem szeretnék közönséget. Én nem szeretem a rejtett célzásokat, tehát legjobb, ha egyenesen kimondja a kérdést. A helyzet mindegy, nincsenek különleges elvárásaim, a lényeg, hogy komolyan gondolja. Lehetőleg ne ünnepnapon (karácsony, valentin nap, születésnap), ezektől a hideg is kiráz. Ünnep környékén, pl. karácsonyi fények alatt viszont már nem gond. Azzal teljesen egyetértek, hogy beszéljünk róla előtte, még ha maga a lánykérés meglepetés is.
2018. aug. 2. 19:38
 6/17 peca1000 ***** válasza:
12%

Èn láttam a Facebook-on egy olyan videót, ahol a srác elviszi a csajt az erdőben, ad neki egy ásót, hogy ássa meg a saját sírját.

A csaj bőgve és rettegve teszi meg, egyszer csak talál a földben egy dobozt, ki kell nyitnia, benne egy gyűrűsdobozzal, majd letérdel a srác, csokor a kezében, és megkéri a làny kezét.

A csaj fogja a csokrot, és elkezdi ele sírva csapkodni a fiú fejét, aki közben röhög :)

Szerintem egy ilyen lánykérésnek egy hölgy sem tudna ellenálni :)

2018. aug. 2. 20:05
 7/17 anonim ***** válasza:
86%
Én pl nagyon nem szeretném, ha akár családtag, akár baratok előtt történne. Ezért is nincs értelme erről írni, mindenkinek más
2018. aug. 2. 20:16
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Én sem igazán szeretném a család, vagy barátok előtt. Szerintem ez egy meghitt, közös pillanat. Aranyos meg kreatív ötlet ez, hogy "rejtett" üzenetekkel jusson el a lány a "célig", de nekem ez sem jönne be. :D Az, ha ünnepeken kérne meg, hát... ilyen hagyományos ünnepeken, pl. karácsony, húsvét, annyira nem jönne be, szülinapon talán, illetve ami kicsit ünnephez kötődik és romantikusnak tartanám talán, az a május 1. :D De az is csak azért, mert a kapcsolatunk szempontjából azok emlékezetesek voltak eddig, ő vidéki és ott még szokás pl. májusfát állítani, nekem is állított már, azelőtt még soha senki nem csinált nekem ilyet, meg még ismerkedésünk alatt is kaptam tőle május kosarat. :) De akár egy sima napon is lehetne, valami közös program előtte, és a kivilágított helyszín ötlete tetszik, mondjuk pl. esti fényekben, egy szépen kivilágított külső helyszínen, esetleg a természetben. Persze biztos ezer módja van még egy különleges lánykérésnek, akkor sem lennék csalódott, ha nem így lenne. :D 24/N
2018. aug. 2. 21:10
 9/17 A kérdező kommentje:
A kérdés nem értelmetlen, én leírtam a saját elképzelésemet, most várom a tiéteket is :)
2018. aug. 2. 21:22
 10/17 anonim ***** válasza:
69%

Semmi sallang, semmi cicoma, semmi fölösleges máz. Letérdelés meg gyűrű pláne ne...

A legfontosabb a valódi szándék és az őszinteség. Beszéljük meg, hogy összeházasodunk és kész.

2018. aug. 3. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!