Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek milyen egy jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen egy jó lánykérés?

Figyelt kérdés

Szerintem:

Jól megfontolt; Már egy ideje beszélgettetek arról hogy együtt képzelitek el a jövőtöket, és a pasi nem tesz akkora nyomást a nőre hogy ha egészen addig nem beszéltetek róla akkor most hirtelen döntsön a nő...

Meghitt, családias; Én annak örülnék ha a családom is ott lenne a nagy pillanatkor, de a lényeg hogy semmiképp sem nagyközönség előtt kéne ezt megkérdezni...

Kreatív; Pl. A lány éppen a barátnőjével van valami csajos programon, a barátnő meg persze be van avatva a nagy tervbe. Üzenetekkel, utasításokkal egy rejtvényt kell megoldania, aminek a vége természetesen a pasi lesz aki letérdel elé :)

Egyedi, személyre szabott; Mondjuk ha a lány vagy a pasi szakács/cukrász/pék akkor minden közeli boltban lenne egy üzenet akár süti formájában, akár betűtésztaként... :D Vagy ha a lánynak van macskája vagy bármi más háziállata akkor a nyakörvére lehetne tenni a gyűrűt... :D

Romantikus; Én a mesebeli dolgokért egyszerűen oda vagyok szóval tuti nagyon boldog lennék egy szépen kivilágított helyért, erre mondjuk pont kapóra jön a Karácsony, mert minden város ki van világítva...:)

Kicsit össze vissza írtam de remélem lehet érteni, egyébként a kérdés onnan jött hogy nemrég léptem ki egy rettenetesen rossz párkapcsolatból, ahol sajnos eljegyzés is volt már, és mit mondhatnék, a pasi egyáltalán nem ismert engem, nagyon rossz módszert választott a lánykérésre :D

És én mindig emlékezetesen szépnek képzeltem el az eljegyzésemet...

Ti hogy vagytok ezzel? :)

2018. aug. 2. 19:05
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Az nem illùziòrombolò? Nekem az lenne...
2018. aug. 3. 09:12
 12/17 anonim ***** válasza:
23%

Számomra a letérdelés és a kövesgyűrű (amiből már amúgy van itthon vagy 10 darab) az illúzióromboló.

Inkább vegyük meg közösen a karikagyűrűket. Ahogy a házasság is a közös szándékunkból jön létre, úgy az eljegyzés se egy meglepi legyen, meg egy gyémántgyűrűn vásárolt valami, hanem egy őszinte közös megállapodás. De ezek az izzadtságszagú trükkök szörnyűek. Pláne, ha ég kamerára is veszik a nagy örömködést.

2018. aug. 3. 09:22
 13/17 A kérdező kommentje:
Te tudod :)
2018. aug. 3. 09:56
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Mi nyaralni voltunk, és egy étteremből sétáltunk a szállodába, vacsora után. Volt egy hangulatos kis park, térkő, szökőkút, de csak mi voltunk ott. Leültünk egy padra, és akkor kérte meg a kezem, gyűrűvel.

(Előtte már kb. fél évvel megbeszéltünk, hogy egymással tervezzük a jövőnket, szóval ilyen értelemben maga a lánykérés nem volt "meglepi", de az időzítés igen:)

2018. aug. 3. 14:22
 15/17 anonim ***** válasza:

6-os, én biztos eltörném a pasi orrát "viccből", aztán kidobnám a francba.

Ez minden, csak nem poénos.

Kérdező: megfontolás, beszélgetés után titokban, pl. túra közben.

2018. aug. 3. 15:52
 16/17 anonim ***** válasza:
Nekem teljesen mindegy, hogy hol, mikor és milyen körülmények között kérik meg a kezem. Egyedül a Valentin napi lánykérést tartom nagyon snassznak... meg szerintem, ha lehet, akkor ne időzítsük semmilyen ünnepre, legyen az eljegyzésnek egy saját, külön napja :-)
2018. aug. 8. 16:31
 17/17 anonim ***** válasza:

Én nem tartom magam romantikus alkatnak de úgy képzelem el, hogy meghiv egy gyertyafényes vacsira amit ő főz és a desszertnél elém térdel és fel teszi a nagy kérdést :)

Bár a lényeg hogy adja meg a módját, éreztesse, hogy komolyan veszi :)

2018. aug. 18. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!