Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Eljegyzés összekötözés nélkül?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

AdamJayCross kérdése:

Eljegyzés összekötözés nélkül? (Majd kesobb)

Figyelt kérdés

A kerdesem fentebb olvashato, de a reszletek kicsit bonyolultabbak.

3 eve vagyunk egyutt. En jelenleg masod eves vagyok egyetemen, o pedig jovore jon ugyanoda. Most novemberben szeretnem megkerni a kezet, de sajnos az osszekoltozes meg varatna magara egy ideig az egyetem miatt. (Max ha tudok mellette alberletet szerezni xd)

Eleg sokat toltottunk mar egyutt olyan ertelemben h hetevegek, heteket es koliban is egy szobaban lennenk, szoval azzal h "egyutt eljunk" nem lenne gond, csupan nekem az lenne a fura, hogy szunetre hazajove nem egy helyre jovunk. :/ (Persze akkor is egyutt toltenenk sok idot)

Egyetem utan osszekoltoznrnk, ez fix. (Mar lakas berendezesi terveink is vannak xD)

Igazabol az osszekoltozes az esetunkben csak anyagi okok miatt nem lenne egy ideig.

Akadalya ez az eljegyzesnek?

2018. szept. 4. 17:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
86%
Minek akar egy eltartott eljegyezni egy szintén az anyjáék által eltartott személyt? Az anyucitól kapott zsebpénzből akarsz gyűrűt venni a csajodnak? :D Elég szánalmas. Összeköltözni a koliszobában, hát ez kész :D Meg lakás berendezési tervek... ajjj minden sora üt annak, amit írtál. Nevetséges vagy.
2018. szept. 4. 22:11
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem alapvetően nincs ezzel gond. Mi sem éltünk együtt mikor a lànykérés megtörtént.( még suliba jàrtunk). Ettől függetlenül a szàndékaink komolyak voltak, és biztosak voltunk az érzéseinkben. nem csak dobàlózott a gyűrűvel én meg az igennel. 7 éve hàzasodtunk.:), 8,5 éve együtt vagyunk.

De csak akkor kérd meg, ha komolyan gondolod, és belàtható időn belül (1-2 év) el is akarod venni. 4-5-8 évig jegyben jàrogatni gyerekes és komolytalan.

2018. szept. 4. 23:46
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Több komoly buktatót is látok -

Azt írod a lány jövőre megy arra az egyetemre, de még nem tudhatod, hisz gondolom nem érettségizett le és a ponthatárok sincsenek kinn, tehát lehet nem is oda kerül ahova te, hanem talán másik városba.

Hidd el nekem, 15 év párkapcsolati tapasztalata mondatja hogy a "hétvégén állandóan együtt lógunk" és az együttélés, pláne ha az egy 34nm-es szoba-konyhában van, nagyon nem ugyanaz.

A lány ha felkerül egyetemre, nagyot fordul vele a világ valószínűleg, meg biztos te is változol, nem biztos, hogy kibírja a kapcsolat.

Ha romantikus gesztust akarsz, adj valami mást, kétrészes ékszert magatoknak, vagy ilyesmi, de ne az eljegyzéssel dobálózz, szerintem mindkettőtök szülei is meglepődnének.

2018. szept. 22. 22:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!