Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elsírnátok magatokat (szégyenetekben), ha a párotokkal Dubajban kérné meg a kezeteket majd ezt ki akarná rakni facebookra?
1. nincs az az é, hogy Dubaiba menjek, kezdetnek
2. rakja, ha szeretné, nem problémázok hülyeségeken
Tuti nem vinne oda, mert nem érdekel az ország egyáltalán nem vonz illetve erre keret sincs. Elsírni lehet elsírnám magam de nem a szégyen miatt (ezt nem is értem).
Nem vagyunk mindent a fb-ra kipakolgatósak így ebből nem lenne gond.
Szerintem is elég gáz hely, persze akár érdekes is lehet meglátogatni, de sosem kívánkoztam oda különösképpen. A kőgazdag arabok mintha próbálnák mutogatni mennyire menők, versengve, mint nálunk egyes műveletlen szubkultúrák a fuxxal, autóval, házzal.
Fura az ízlése. Feltételezhetően ő oda meg vissza van a helytől. Nem a legszerencsésebb kombináció, ha ennyire különböztök. Szomorú kicsit a dolog, de nem a facebook a te problémád...
A másik, ez a teátrális megkérés és dicsekedni vele, hát én privát dolognak gondolom.
F vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!