Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elsírnátok magatokat (szégyenetekben), ha a párotokkal Dubajban kérné meg a kezeteket majd ezt ki akarná rakni facebookra?
Nem értem, mi lenne a szégyen. Dubaj ciki hely? Vagy a pasit kéne szégyellni? Vagy hogy boldog-boldogtalan megnézi a Facebookon?
Én nagyon örülnék, ha a párom utazás közben kérne meg, még akkor is, ha csk a szomszéd városban töltenénk el egy napot. Dubaj is izgalmas hely lenne, szóval nem szégyenkeznék miatta. A párom miatt sem, mert szeretem és büszke vagyok a kapcsolatunkra. Ha megkérne, boldogan igent mondanék bárhol. Én soha semmit nem posztolok sehova, de ha neki ez fontos és ki akarná tenni, szíve joga! Legfeljebb azért zavarna egy kicsit, mert inkább személyesen szeretek ilyen fontos dolgokat bejelenteni az ismerősöknek, és akkor oda a meglepetés. De emiatt sem aggódnék fél percnél tovább.
Miért kéne emiatt sírni? Inkább megünnepelnénk egy pohár pezsgővel és egy hosszú éjszakával, hogy boldogok (és gazdagok) vagyunk.
En ertelek Kerdezo, szamodra Dubai gondolom ciki hely (lehet h a dubajozo magyar lanyokra asszocialva) es nem szivesen mutogatnad. (Vagy te vagy a pasi es a baratnod szamara ciki,egykutya), mindenesetre a fiu rosszul merte fel a helyzetet,a lany nem erre vagy nem igy vagyott, van aki igy reagal csalodottsagaban,van aki ugy. Ezek utan ertelmetlen kiposztolni. A lenyeg -ha igent mondott-,hogy az eskuvo szervezese ugyis kozos dontesek sorozata lesz jo esetben, tehat ilyen "nezetelteresbe" nem futottok ujra bele.
Ui: en pl a stadionos vagy koncertes esetleg az Eiffel torony tetejen terdeplos lanykeresnel lettem volna csalodott, nem vagyunk egyformak. Lepjetek tul ezen!
"Dubainál mesterségesebb, értelmetlenebb hely nincs a világon"
Ez csak a te velemenyed.
Az irigyseg nem vonzo tulajdonsag.
Attól, hogy irigy vagy, másnak miért kellene sírnia?
Esküszöm nem értelek...
+ Nekem nem tetszik dubaj, de ha valahogyan valamiért éppen ott kérné meg a kezem a párom, akkor ugyanúgy örülnék mintha máshol tenné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!