Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elsírnátok magatokat (szégyenetekben), ha a párotokkal Dubajban kérné meg a kezeteket majd ezt ki akarná rakni facebookra?
#11. :DD
Remélhetőleg magyar férfiről van szó... arab férfi esetén 5 perc gondolkozási időt azért kérnék. :D
Dubai álmom, vágyam turistaként. Remélem egyszer eljutok oda. Amúgy is posztolunk sok mindent, tuti hogy pont ezt nem hagynám ki😁
De téged nem értelek, miért reagálsz így Dubaira. Tudod van az a mondás, akinek nem inge, ne vegye magára...vagy nálad lehet pont ez a helyzet, ez a te inged?😂😂
Én nem értem kérdező, ezen mi szégyellnivaló van? Őszintén kíváncsi vagyok.
Én inkább a boldogságtól sírnám el magam, ha már.
Gondolom kint "dubajozol" azért kellett kimenni hozzád.
Hát igen .... elsüllyednék szégyenemben ha egy ilyen nőnek kérném meg a kezét.
Hát ez borzalmas, úr isten...Dubajban?? Mindjárt meg is sajnállak.
Habár nekem ez a kérdés eléggé hencegőnek tűnik....
Erre a szituációra elég kicsi az esély a mi esetünkben. Egyfelől nem megyünk Dubai-ba, mert mindketten rühelljük ezt a mű-arab "kultúrát". Akkor már inkább Közel-Kelet olyan része, ami hagyományos, van múltja és van történelmi értéke. Párom volt ilyen helyen, nem lehet Dubai-jal összehasonlítani.
Másfelől párom hetente egyszer jó ha felnéz facebook-ra, az sincs kitéve, hogy kapcsolatban vagyunk, így az eljegyzésünket sem valószínű, hogy megosztjuk.
Szóval ha el nem is sírnám magam, de ezek nagyon nem mi lennénk.
Én nem örülnék neki, tekintve hogy inkább a férfinak kellene megkérnie a nőt. Tudom egyenjogúság meg kutyaphasza, de azért mégis, na.
De ha ez nem lenne gond facebookra nyugodtan kirakhatná, mert az számomra kb annyit számít, mintha ráírná egy zsepire, és kidobná a szemétbe. Magasról leszarom az egész rendszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!