Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ti elsírnátok magatokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elsírnátok magatokat (szégyenetekben), ha a párotokkal Dubajban kérné meg a kezeteket majd ezt ki akarná rakni facebookra?

Figyelt kérdés
2018. aug. 23. 23:31
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
76%
Hát ha aki megkéri a kezem egy arab kecske cseszegtető akkor elsírnám magam szégyenemben.
2018. aug. 24. 01:42
 12/34 anonim ***** válasza:
56%

#11. :DD

Remélhetőleg magyar férfiről van szó... arab férfi esetén 5 perc gondolkozási időt azért kérnék. :D

2018. aug. 24. 01:56
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

Dubai álmom, vágyam turistaként. Remélem egyszer eljutok oda. Amúgy is posztolunk sok mindent, tuti hogy pont ezt nem hagynám ki😁

De téged nem értelek, miért reagálsz így Dubaira. Tudod van az a mondás, akinek nem inge, ne vegye magára...vagy nálad lehet pont ez a helyzet, ez a te inged?😂😂

2018. aug. 24. 03:40
 14/34 anonim ***** válasza:
53%
kizárt, hogy oda menjek és a nőm kérje meg a kezem
2018. aug. 24. 07:09
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

Én nem értem kérdező, ezen mi szégyellnivaló van? Őszintén kíváncsi vagyok.

Én inkább a boldogságtól sírnám el magam, ha már.

2018. aug. 24. 07:35
 16/34 anonim ***** válasza:
63%

Gondolom kint "dubajozol" azért kellett kimenni hozzád.

Hát igen .... elsüllyednék szégyenemben ha egy ilyen nőnek kérném meg a kezét.

2018. aug. 24. 08:04
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez borzalmas, úr isten...Dubajban?? Mindjárt meg is sajnállak.

Habár nekem ez a kérdés eléggé hencegőnek tűnik....

2018. aug. 24. 08:14
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

Erre a szituációra elég kicsi az esély a mi esetünkben. Egyfelől nem megyünk Dubai-ba, mert mindketten rühelljük ezt a mű-arab "kultúrát". Akkor már inkább Közel-Kelet olyan része, ami hagyományos, van múltja és van történelmi értéke. Párom volt ilyen helyen, nem lehet Dubai-jal összehasonlítani.

Másfelől párom hetente egyszer jó ha felnéz facebook-ra, az sincs kitéve, hogy kapcsolatban vagyunk, így az eljegyzésünket sem valószínű, hogy megosztjuk.

Szóval ha el nem is sírnám magam, de ezek nagyon nem mi lennénk.

2018. aug. 24. 08:22
 19/34 anonim ***** válasza:
76%

Én nem örülnék neki, tekintve hogy inkább a férfinak kellene megkérnie a nőt. Tudom egyenjogúság meg kutyaphasza, de azért mégis, na.

De ha ez nem lenne gond facebookra nyugodtan kirakhatná, mert az számomra kb annyit számít, mintha ráírná egy zsepire, és kidobná a szemétbe. Magasról leszarom az egész rendszert.

2018. aug. 24. 08:49
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Azt a szégyent, bakker... Én onnantól kezdve már tükörbe se tudnék nézni 😀😀 De komolyan, mi van, téged ma fordítva ültettek fel a lóra??
2018. aug. 24. 10:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!