Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dolgoznátok a párotokkal egy munkahelyen?
Figyelt kérdés
A párom munkahelyén keresnek embereket, és mivel most én munkát keresek, ezért felajánlotta, hogy mehetek oda. Egyszerű munka és a párom még azt is el tudná intézni, hogy együtt egy műszakban egymással dolgozzunk. Nem tudom, hogy igent mondjak-e . Jól hangzik, de félek attól, hogy egymás agyára mennénk vagy féltékenykedés lenne . Attól is tartok, hogy a többi munkatárs nem nagyon kedvelne, hiszen a barátom elintézte, hogy mellé kerüljek és irigykednének vagy akármi. :/ Ezeket mondtam a páromnak, megnyugtatott, hogy nem lesz ilyen, de ha lenne is nem kell velük foglalkozni,hiszen mi ott vagyunk egymásnak.
ha munkát vállalsz az nem egy életre szól. Felmondasz ha nem tetszik. ennyire egyszerű.
2018. aug. 23. 12:34
2/13 anonim válasza:
Nekem ez már sok lenne, nem vállalnám. Amikor munkahelyet akartam váltani a férjem mutatott néhány állást a cégénél, de még úgy sem jelentkeztem, hogy teljesen más területen dolgozunk. Mondjuk az is igaz, hogy alapból nem volt sok kedvem annál a cégnél dolgozni, nem igazán tetszik a belsős politika a férjem és a kollégái elmondása alapján. Viszont ismerek olyan párokat, akik közvetlen kollégák és nagyon élvezik azt, hogy a nap minden percét együtt töltik, de én ezt nem bírnám ilyen formában, úgyhogy az ilyen helyzeteket inkább elkerülöm.
2018. aug. 23. 12:36
3/13 anonim válasza:
Nem. Mert abból csak egy nagy katyvasz származna.
2018. aug. 23. 12:45
4/13 anonim válasza:
Függ a személyiségetektől is. Szerintem a 0/24-es együttlét idővel megterhelő tud lenni.
Viszont ha kell a munka, simán bevállalnám addig, amíg nincs más.
2018. aug. 23. 12:45
5/13 anonim válasza:
előző vagyok: 0/24-et úgy értem, hogy nagyon hosszú távon, ha 1 irodába vagytok zárva mondjuk.
2018. aug. 23. 12:46
6/13 A legrosszindulatúbb válasza:
Nem.
2018. aug. 23. 12:50
7/13 anonim válasza:
Simán.
Exemmel dolgoztam egy műszakban ugyanígy, jó buli volt. Úgyis dolgozni voltunk ott főleg, nem bámulni egymást, így nem is értem, hogy tudtunk volna "egymás agyára menni"...
Utána a mostani párommal még a kapcsolat elején mikor egyetemre jártam, nyáron mentem az ő munkahelyére besegíteni, ott is dettó, nem egész nap egymás ölében ültünk, hanem dolgoztunk, csak bónuszban volt jó társaság.
Ha valakinek agyára megy a párja azért, mert tud vele váltani pár mondatot munka közben, akkor az szerintem rosszul választott párt :D
2018. aug. 23. 12:52
8/13 anonim válasza:
#7-es vagyok, még annyit:
Szüleim huszon-x éve dolgoznak ugyanazon a munkahelyen, semmi bajuk nem lett tőle.
Párom szülei is együtt dolgoznak lassan 30 éve, ők is teljesen jól megvannak.
De amúgy ha azt érzed, hogy nem jó, akkor felmondhatsz és mehetsz máshova, nem kötelező onnan nyugdíjba menni.
2018. aug. 23. 12:53
9/13 anonim válasza:
Én már dolgoztam együtt a párommal és hát nem jó ötlet. Szörnyen nehezen szakadtunk le úgy egymásról, hogy tudtuk a másik a közelben van, de nem lehet se odamenni hozzá, se semmi mert "nem halad a meló".
2018. aug. 23. 12:54
10/13 Asztarte válasza:
Szerintem baromság, munkahelyre ne vigyük a magánéletet. Minden kapcsolatban van mosolyszünet, azt hogy tudod véghezvinni a melóhelyen? Nézzék végig a kollégák? Én biztos nem vállalnám.
Mellesleg ettől függetlenül én a házinyúlra nem lövünk elvet is vallom, vagyis még alkalmi kapcsolatra sem jöhetne szóba kolléga...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!