Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Rossz ember vagyok, amiért 8...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz ember vagyok, amiért 8 év után fáj, hogy egy alig tízezer forintos ezüst gyűrűvel kérték meg a kezem egy koszos földúton, a semmi közepén?

Figyelt kérdés
Majd a párom közölte, ne is gondoljak még időpontra, majd egyszer meglesz. Lagzit nem akar. Igaz, én mondtam neki, hogy ne vegyen nekem gyémántot, meg ne költsön sokat, de ez azért szíven ütött. Nyugodtan szedjetek szét, ha az én fejemben van a baj, én most nem látok túl a csalódottságon.

2018. aug. 6. 13:46
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy elég snassz ember.Te meg kissé naiv.Én azt mondom,nem érdemes még több időt pazarolni rà.Ha màr most sem becsül igazàn,mi lesz később?
2018. aug. 6. 20:32
 32/41 anonim ***** válasza:
84%
Csernusnak igaza van. Ez nem szerelem. Gyávaság. Mindkét részről.
2018. aug. 6. 21:06
 33/41 anonim ***** válasza:
81%

viccesek azok, akik már ott fennakadtak, hogy kicsit többet kéne költeni egy gyűrűre, mint 10ezer fotint. :D

szerintem is ultragáz ez a szöveg, amit lenyomott. ennél borzalmasabb lánykérést nehezen tudok elképzelni. őszintén szólva nekem elmenne a kedvem a házasságtól. nem tudom, amúgy milyen ember, tehát nem mondom hogy szakíts, de azért a barátod egy p öcs.

ezt a szülés témát meg nem értem. ha egy férfi akar gyereket, akkor az lenne a logikus, ha olyantól akarná, akivel együtt is tervezi az életét. a gyereket úgyse kapja meg, tehát csak fizeti a gyerektartást, és kéthetente elviszi hétvégén a gyereket. vagy talán erre vágyik, vagy mi? szóval nem sok értelmét látom.

2018. aug. 6. 22:30
 34/41 anonim ***** válasza:
70%
Ez gyávaság, félsz kilépni.
2018. aug. 7. 08:05
 35/41 anonim ***** válasza:
39%

Akkor szeresd, csak ne nyavalyogj.

Amúgy is hülye vagy, mi a baj az ezüsttel? Nekem egy bizsuval kérte meg a kezem. Megtetszett egy vásárban, de nem volt nálam kp, ő meg "pisilnem kell" - ürüggyel visszaszaladt, megvette és azt húzta az ujjamra.

Szerintem 1000 Ft sem volt a gyűrű, de csodaszép, és a gesztus a lényeg.

2018. aug. 7. 15:12
 36/41 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a gyűrű a legkisebb problémád, bár 10 ezressel sincs semmi probléma. (az egyém pl 5000 ft körül volt, boldogan mondtam igent, akár gyűrű nélkül is megtettem volna) Mi 1,5 év kapcsolat után összeházasodtunk. Nem volt mire várni, mindketten ezt akartuk. Nemrég, 2 hónapja volt pont a 8. évfordulónk, lassan jön a 7. házassági is.:)

A gesztus a lényeg, és hogy van -e komoly szándék mögötte. Benne láthatóan semmi ilyesmi nincs, nem vágyik arra, hogy hivatalosan is egy család legyetek, neki bőven elég, hogy csaja, barátnője van, csak be akarta fogni a szád még pár évre azzal, hogy "megkért".

A gyerekvállalás is olyan dolog, hogy úgy gondolja, téged jobban magához kötne vele, de ő nem akar törvényes módon (házassággal) hozzád tartozni. Nem is nagyon titkolja egyébként, hogy magasról leszar téged, a válaszai alapján. Legyetek túl rajta 2 tanúval, avagy ne is gondolj időpontra, majd egyszer...Na persze. Ekkora kamut:)

Még csak nem is strapálja magát nagyon, hogy valami kevésbé megalázó módon adja a tudtodra, hogy telibeszarja ezt az egészet, téged is. Egyértelmű, hogy NEM akar feleségül venni. Te tényleg egy ilyenhez akarsz hozzámenni? Az meg még nevetségesebb kifogás, hogy ő férfi, és a pasik nem álmodoznak ilyesmiről.

Egy férfi is ugyanúgy vágyhat arra, hogy a szerelmével nem csak érzelmileg, de törvényesen-jogilag is összetartozzanak, egy család legyenek hivatalosan, eshet jól neki feleségként bemutatni a szerelmét barátnő helyett, örülhet tiszta szívből annak, hogy a kedvese a vezetéknevét viseli, stb stb.

Én ezt a pasit a helyedben már réges rég kivágtam volna a fenébe. Az 1 dolog, hogy én személy szerint senkivel nem éldegélnék csak úgy, házasság nélkül évekig sem, egy életen át pláne nem. Aki így szeretné rendben van az is, de akkor nem egymást keressük. Viszont ami a lényeg, hogy a pasid hozzáállása, és a bánásmódja veled szemben bicskanyitogató. Az meg döbbenet számomra, hogy te ezt tűröd, vagy csak nem veszed észre mit akar neked ezzel sugallni?

Szerintem sose fog elvenni. Ha késöbb esetleg mégis, csak azért lesz, mert rájött, hogy más csajt már nem tudna bepalizni aki elviselné, állandó szexpartner meg ugye kell neki. Ha főzöl, mosod a szaros gatyáit, egyedül vakarod a koszt otthon mert a házimunka is büdös neki, akkor meg méginkább.

Ez a kapcsolat alapjaiban gáz úgy ahogy van. Nem elsősorban azért mert nem vesz feleségül, hanem azért mert semmilyen szinten nem tisztel téged, a hozzáállása meg hányinger. Az ilyesmi viszonyokban szokott jönni a szakítás/ vagy sok (5-8-10)év után köttetett (csak az egyik fél akarja típusú) házasság után, gyerek születése után 1-5 évvel a pasi lelépni mással. Sok ilyen volt az ismerősi körömben. Akik ennyire elhúzták a házasságot, mert a háttérben azt valójában csak a nő akarta, azok 1-2 év múlva el is váltak gyerekkel, és gyerek nélkül is. Akiknél mindkét fél akarta, ott eddig még nem volt egy válás sem 6-10 év alatt. Ahol pedig egyik fél sem akart házasodni, ott is minden oké, együtt vannak, boldogok.

A te pasidon is látszik, hogy semmilyen szinten nem vágyik erre. Ha el is vesz, mert nem jön más neki,vagy mert gyengébb jellemű és mondjuk enged a családi, vagy a partner nyomásának, bele fog keseredni. Vannak emberek akik egész egyszerűen nem vágynak erre,vagy egyenesen alkalmatlanok a házasságra. Ez van.

Tudom kisregény sikeredett, de gondolkozz el rajta.

2018. aug. 7. 19:37
 37/41 anonim ***** válasza:
50%
Nekem 8 hónap után kérte meg a párom a kezem. Egy ezüst gyűrűvel. De ha bizsu is lett volna (Korfun vette, itthon azért bevizsgaltattuk, hogy tényleg ezüst-e) én akkor is boldog lettem volna. Most szombaton lesz az eskuvonk. Hát a karikagyurunk az 159.000 Ft volt, mert az már arany az enyémben két alig látható gyemanttal. De ez is úgy lett, hogy párom nagypapájától maradt meg két arany pecsétgyűrű, és azt csereltettuk be, mert nem birtunk és nem is akartunk 100ezerert gyűrűt venni, olyan szinten, hogy az ezüst karikgyuruket még marciusban megvettük, mert le volt akciozva! De így, hogy anyósomék felajánlottak a nagypapa gyűrűit így lettek aranyak végül.
2018. aug. 13. 23:23
 38/41 anonim ***** válasza:
100%

Szereted... az a baj, hogy csak őt, de magadat egyáltalán nem. Megalázónak érzed az értéktelen gyűrűt (megértem a csalódottságodat, ettől nem vagy rossz ember) de nem látod, hogy hány sokkal komolyabb dologban aláz még meg téged, mennyire nem számítasz neki semmiben.

8 év után egy normális férfival, aki szeret téged és hivatalosan is el akarna köteleződni melletted, már nem itt tartanál, hogy kényszerből eljegyez egy szarfészekben, aztán közli, hogy esküvőről ne is álmodj. Ez jobb körökben úgy néz ki, hogy a párok EGYÜTT döntenek az időpontról, nem pedig az van, hogy az egyik alárendelt a kapcsolatban. Mert te igenis alárendelt vagy, nincs semmi szavad, és bunkózni is nyugodtan lehet veled.

A helyedben biztosan nem gondolkodnék se esküvőn, se közös házon egy ilyen emberrel, de legfőképp eszembe sem jutna hagyni, hogy felcsináljon, ráadásul úgy, hogy én házasságpárti vagyok, ő meg csak azt nézné, hogy tölthetné meg a méhemet anélkül, hogy el kéne vennie.

Ez a "fél a lagzitól" szöveg is szánalmas. Tudod, itt megint a normális párkapcsolatokat kéne alapul venned, bár mivel neked ilyened nincs, nehéz lehet elképzelni egy ilyet. Normális kapcsolatokban a felek hoznak néha-néha áldozatot a másikért, ha tudják, hogy mennyire boldoggá tesszük vele a szerelmünket. Nálunk pl. én nőként vagyok azon a véleményen, hogy két tanús esküvőt szeretnék, de a barátom szeretné, ha ott lenne a családja meg pár barátja is. Nem örülök neki, szintén utálok mások előtt szerepelni, de megteszem majd, mert ő ennek örülne, és nem pofákat vágok meg megjegyzéseket teszek.

Tehát figyelembe véve azt, hogy miféle is ez a viszony kettőtök közt, meg az az ember, akit annyira szeretsz, ki lehet jelenteni, hogy szánalmas és nevetséges, hogy az olcsó gyűrűvel van a legnagyobb problémád ebben a párkapcsolatnak nevezett langyos fosban.

2018. aug. 14. 13:20
 39/41 anonim ***** válasza:
100%

Itt nem a gyűrűn van a hangsúly, ahogy többen jelezték. Ha arannyal kért volna meg, és ugyanúgy közli, hogy ne álmodj még laziról, akkor boldog lennél?

Engem is ezüsttel kért meg a férjem, épp azért, mert én is kijelentettem, ne költsön rá sokat, nem kell gyémánt. Egyszerűen feleslegesnek éreztem, hogy százezreket kiadjon egy gyűrűre, mikor az esküvővel is lesz egy halom kiadás, illetve a közös életünk alakításán, csiszolásán is. (Ház, gyerek, ect)

Fél év után összeházasodtunk, pici esküvő volt, ő is tartott a szerepléstől, de csak a legszűkebb család, a legfontosabbak voltak ott, és szuperül éreztük magunk!

2018. szept. 4. 15:06
 40/41 anonim ***** válasza:
0%

Szomorú olvasni itt a sok rosszindulatú károgót.

Te ismered a párod, te tudod milyen ember, hogy gondolkodik, mennyire romantikus, mennyire lát bele a női lélekbe. Szerintem ő is tudja magáról, meg te is, hogy ő nem az a nyálas hős szerelmes.

Ő 8 éve arra vár, hogy a gyermekei édesanyja legyél, házat épít nektek.

Neki az volt a gyerekkori álma, hogy a családi házatok udvarán bicajozni tanítja a nagyobbat, amíg te a teraszon a kicsit ringatod. Ő ezért dolgozik.

Legyél vele nyíltabb, mondd el a te álmod, mert neki ez tényleg egy formaság. Egy papír, amit aláírsz, aztán ha nem jön össze, aláírsz egy másikat, és kész.

Ha gyereket akar tőled, örökre tervez veled, mondd el neki, hogy akarsz egy napot, mikor te lehetsz a fehér ruhás hercegnő, mert neked ez az álmod, és ehhez herceg is kell.

Ha meg összejön a gyerek a nagy nap előtt, úgyis rájössz, hogy igazából mi a fontos az életben.

2018. szept. 4. 18:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!