Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Rossz ember vagyok, amiért 8...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz ember vagyok, amiért 8 év után fáj, hogy egy alig tízezer forintos ezüst gyűrűvel kérték meg a kezem egy koszos földúton, a semmi közepén?

Figyelt kérdés
Majd a párom közölte, ne is gondoljak még időpontra, majd egyszer meglesz. Lagzit nem akar. Igaz, én mondtam neki, hogy ne vegyen nekem gyémántot, meg ne költsön sokat, de ez azért szíven ütött. Nyugodtan szedjetek szét, ha az én fejemben van a baj, én most nem látok túl a csalódottságon.

2018. aug. 6. 13:46
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
93%
Hibát követsz el, ha hozzámész. A te igényeid másodlagosak ebben a kapcsolatban. Feltűnt?
2018. aug. 6. 15:22
 22/41 anonim ***** válasza:
96%

Ha házasságon kívül szülsz, sose vesz el. Akinek ez csak egy papír, és nem fontos, az már régen elvett volna. 2-3 év alatt el lehet azt dönteni, hogy le akarod-e élni valakivel az életed. 8 év alatt... Ne viccelj...

Pont azért nincs eszében elvenni, hogy ne kelljen válni, és ne legyen közös se a ház, se semmi más. Mert ő már tudja, hogy nem melletted fog járókeretezni 80 évesen.

Azt kéne megértenie, hogy ő házasodni nem mer, pedig azt vissza lehet csinálni, el lehet válni. De a gyereket nem! Aki nem tud annyira elköteleződni, hogy aláírjon egy papírt, azzal nem vállalsz gyereket úgy, hogy ha beleun, lelép, akkor TE maradsz vele egyedül, és örökké ott lesz. Nem azért, mert nem lehet elválni... hanem mert tőled elvárja, hogy életed hátralévő részében kötelezd el magad visszavonhatatlanul, de ő ennek a töredékére se hajlandó, hogy ne kelljen válni.

2018. aug. 6. 15:32
 23/41 anonim ***** válasza:
6%

Bs.zki, TE mondtad neki, hogy ne vágjon fel és nem kell gyémántszarra költeni, most meg hisztizel.

Ha lenne egy kis esze a pasidnak menekülne, amerre lát...

2018. aug. 6. 15:35
 24/41 anonim ***** válasza:
79%

Amúg a hozzáfűzött mondandója gáz.

De könörgöm, miért vagy akkor vele? 8 év szenvedés alatt SEMMIT nem tudtok a másikról, de kommunikáció sem megy.

2018. aug. 6. 15:37
 25/41 A kérdező kommentje:
Miért, hát mert szeretem.
2018. aug. 6. 16:34
 26/41 anonim ***** válasza:
100%

Már 8 éve rabolja az idődet és nem akar feleségül venni ez nyilvánvaló.

Kérdés: hány évet akarsz még egy olyan kapcsolatra pazarolni, amelyben a te igényeid semmibe vannak véve?

Bizonyára arra apellál, hogy majd ha terhes leszel tőle akkor már nem kell elvennie, mert szülsz neki házasságon kívül is.

Én nem a gyűrű árán akadnék ki, hanem a hozzáálláson.

2018. aug. 6. 16:38
 27/41 anonim ***** válasza:
100%
Oké, szereted. Ez nagyon fontos. De mielőtt belevágtok a házasságba, meg a gyermekvállalásba, gondolj végig pár dolgot. Mennyire tudtok egymással kommunikálni? Hogyan működtök krízishelyzetben? Van-e valami közös jövőképetek? Mennyire hasonló a pénzügyi kultúrátok? Mennyire hasonló a politikai, vallási világnézetetek? Hogyan tudjátok kezelni a különbségeket?
2018. aug. 6. 16:47
 28/41 A kérdező kommentje:
Nyilván pont azért vagyok ennyire csalódott, mert mindezt az évek alatt kB milliószor atbeszeltuk. Ezért nem értem most ezt az egészet.
2018. aug. 6. 17:40
 29/41 A kérdező kommentje:
23: Azért a gyémánt meg az arany nem ugyanaz, üss fel egy kémia könyvet, ha nem hiszed.
2018. aug. 6. 17:43
 30/41 anonim ***** válasza:
7%
SZERINTEM bizony a te fejedben van a baj
2018. aug. 6. 18:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!