Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg akarja kérni a kezem? 25n
Kedves Kérdező!
Nálad 15 évvel idősebb férfiként írom: igen, jó eséllyel.
Két diplomával és két nyelvvizsgával, kellő önismerettel: mi egyszerű lények vagyunk. Ha sört nézünk a boltban, sörözni szeretnénk. Ha horgászbotot, nem nehéz kitalálni, mit akarunk. Ha jegygyűrűt, valószínűleg nem a sör és a horgászat a cél. Ne kutass és ne agyalj (tudom, fiatal nőként igen nehéz.)Magyarítok, nőnyelvre: igencsak esélyes a dolog, de kérlek, várd ki, egy szép gyűrű bizony nem egy sör vagy egy pecabot ára! Comperende? :-) (40, ffi)
#4 Nem :D
Találtam egy jó játékot csak elfelejtettem a nevét.
Látszólag meg akarja, de ne lepődj meg, ha csak fél év vagy 1 év múlva lesz belőle valami.
Nehogy az legyen a vége, mint a Csajok háborújában :D amikor a szőke csaj megtalálta a gyűrűt a pasijánál, várta, várta a lánykérést, és végül rárontott, hogy mikor akarja már megkérni a kezét :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!