Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg akarja kérni a kezem?
A párom azzal viccelődött egyik nap random, hogy kíváncsi rá, mit szólnék hozzá, ha előhúzna egy gyűrűt a zsebéből. Arról is érdeklődött, hogy képzelem el a lánykérést. Nagyon olyan volt, mintha informálódni szeretne a témában. Úgy jött le, mintha a közeljövőben meg akarná kérni a kezem, pedig még nagyon rövid ideje vagyunk csak együtt - ettől függetlenül nagyon örülnék neki. A kérdést kíváncsiságból tettem fel. :D
26/L
Lehet. De lehet hogy nem.
De mi is megbeszéltük már 3 éve a részleteket, esküvő kiállításra járunk, válogattunk gyűrűket, ruhákat is megbeszéltük, de még a gyerekeink nevét is.
Ehhez képest még se eljegyzés, se esküvő, se gyerek nem volt.
Pedig a párom romantikus típus és szeret és magától hozta fel ezeket. Most lakásra gyűjtünk így a gyűrűre nincs keret egyelőre.
Lehet, hogy igen. Lehet, hogy nem. Várd ki az ünnepeket!
Bár ez én párom is ilyen móka mester és végül 3 év után kért meg. Nem bántam, így biztosabb volt, de ő évekig szívatott :D a végén már azt hittem csak viccel, mikor előhúzta a kis dobozkát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!