Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valami előjele annak ha egy férfi meg akarja kérni egy nő kezét?
A sógorom szándékosan úgy csinált,mint aki egyáltalán nem gondolkodik ilyenen, a (mostmár) felesége,ment pont előtte pár nappal panaszkodott,hogy miért ilyen a párja,miért nem akarja elvenni?!
Volt meglepetés.
Párodból milyen leánykérést nézel ki? Láttam már youtuben elég kreatívakat is. Némelyikre eléggé rá kell készülni. A mi városunkban van két óriáskivetîtő legénybúcsús meglepi videót játszottunk ott le. Videót össze kellett állítani leegyeztetni időpontot a lejátszásra a pasit is pont oda kellett szervezni. Ha jól tudom volt már ezen a kivetítőn több lánykérés is. Miskolc leghíresebb leánykérés egy félórás mozifìlm előzetes volt. Flasmobokat is le kell szervezni.
De pl haverom a fél éves évfordulón kérte meg a bnője kezét. Előző nap a nagyija háza tetejét levitte a szél azt renoválták nem haladtak gyomorideget kapott ment a hasa a lánynak meg megvolt. Melegítős lánykérés volt nem túl kreatîv, bár volt kis origami .
Szóval pasi függő.
Troll válasszal is készűltem: egyik jele hogy x ideig jártok és gyűrűt vesz. Bár valaki papîrgyűrűt csinált csak....utána közösen vettek gyűrűt.
Szia. Igen, van előjele. vagyis az én páromnál voltak jelek. December 24-en történt az eljegyzés.
Fura volt, vissza gondolva egész decemberben.
Pl mindig nézegette a kezem. Én meg mindig megkérdeztem, hogy mit nézed állandóan a kezem? válasza az volt, hogy még eddig soha sem vette észre hogy ennyire szép kezem van :D Persze...ez csak duma volt
a másik, ami előjel volt. amikor lefeküdtünk aludni, azt hitte hogy én már alszom :D és fogdosta az ujjamat. a gyűrűs ujjamat...nézte, hogy milyen méret le jó rá!
Szóval, nálunk igy történt, utána ő is elmesélt mindent!
a gyűrűm tökéletes lett. pont jó rám :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!