Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg akarja kérni a kezem?
Jaj drágám :)
Ne ringasd bele magad egy ilyen álomba. Főleg akkor, ha még nem beszéltetek meg olyan dolgokat mint gyermeknevelés, világnézet, életvitelbeli szempontok ... Amíg nem tudod, házasságpárti-e, amíg nem éltetek ugazán együtt, addig ne ringasd magad, mert nem ismered igazán.
Mi itt a gyakorin nem létunk bele a kapcsolatotokba, és bár lehet, hogy eljegyzést tervez, jobb ha nem rágódsz ezen, mert ha mégsem, akkorát fogsz esni lelkileg, hogy a földig nem állsz meg, csak az alatt.
Olvastam már itt hasonló posztot, srác szemszögéből, akinek a még egyetemista csaja kiverte a hisztit, mert a 3 évfordulón nem kérte meg a srác a kezét, holott a barátnőket mindegyiket most jegyezték el.
Csak engedd el ezt magad mellett, és örülj, hogy szervezkedik érted. Ez mindenképp azt jelenti, hogy szeret. :)
"Akárhányszor más programot mondtam arra a napra mindig visszatérített az eredeti tervére. Szerintetek el akar jegyezni?"
Ebből a mondatból gondolom, hogy igen, el akar jegyezni.
Barátnőméknél pl. úgy volt, hogy mindenáron moziba akarta vinni őt a srác, a lány pedig nem akart moziba menni. Meg is indokoltam, hogy mostanában ahogy volt egy kis szabadidejük, mindig moziba mentek, most valahova máshova szeretne. De a pasi csak hajthatatlan volt, hogy moziba menjenek (mert mozis lánykérést szervezett:)
Szóval, ha eltántoríthatatlanul egy bizonyos helyre szeretne csak menni, azért esélyes, hogy megkéri a kezed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!