Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Meg akarja kérni a kezem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg akarja kérni a kezem?

Figyelt kérdés
Párommal nyáron leszünk együtt 3 éve. Azt érdemes róla tudni, hogy sosem szokott programokat szervezni. Most hirtelen elkezdett egy romantikus programot szervezni az évfordulónk utánra. Mostanában még sokkal kedvesebb velem mint amilyen szokott lenni. Akárhányszor más programot mondtam arra a napra mindig visszatérített az eredeti tervére. Szerintetek el akar jegyezni?
2018. jún. 2. 15:24
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
csak szerződéssel :D bár lehet kifogni egy balekot
2018. jún. 2. 15:52
 2/8 anonim ***** válasza:
20%
De gyerekes vagy.
2018. jún. 2. 16:10
 3/8 anonim ***** válasza:
92%
Lehetséges. De ne nagyon éld bele magad, mert szomorú és csalódott leszel, ha mégsem.
2018. jún. 2. 17:14
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem lehet megmondani, főleg nem idegenként. Egy jó tanács: ne gondolkodj ezen, mert ha mégsem teszi meg, hatalmasat fogsz csalódni... Én a legjobbakat kívánom neked :)
2018. jún. 2. 20:21
 5/8 anonim ***** válasza:
83%

Jaj drágám :)

Ne ringasd bele magad egy ilyen álomba. Főleg akkor, ha még nem beszéltetek meg olyan dolgokat mint gyermeknevelés, világnézet, életvitelbeli szempontok ... Amíg nem tudod, házasságpárti-e, amíg nem éltetek ugazán együtt, addig ne ringasd magad, mert nem ismered igazán.

Mi itt a gyakorin nem létunk bele a kapcsolatotokba, és bár lehet, hogy eljegyzést tervez, jobb ha nem rágódsz ezen, mert ha mégsem, akkorát fogsz esni lelkileg, hogy a földig nem állsz meg, csak az alatt.

Olvastam már itt hasonló posztot, srác szemszögéből, akinek a még egyetemista csaja kiverte a hisztit, mert a 3 évfordulón nem kérte meg a srác a kezét, holott a barátnőket mindegyiket most jegyezték el.

Csak engedd el ezt magad mellett, és örülj, hogy szervezkedik érted. Ez mindenképp azt jelenti, hogy szeret. :)

2018. jún. 2. 20:29
 6/8 anonim ***** válasza:
Igazán*
2018. jún. 2. 20:29
 7/8 anonim ***** válasza:

"Akárhányszor más programot mondtam arra a napra mindig visszatérített az eredeti tervére. Szerintetek el akar jegyezni?"

Ebből a mondatból gondolom, hogy igen, el akar jegyezni.

Barátnőméknél pl. úgy volt, hogy mindenáron moziba akarta vinni őt a srác, a lány pedig nem akart moziba menni. Meg is indokoltam, hogy mostanában ahogy volt egy kis szabadidejük, mindig moziba mentek, most valahova máshova szeretne. De a pasi csak hajthatatlan volt, hogy moziba menjenek (mert mozis lánykérést szervezett:)

Szóval, ha eltántoríthatatlanul egy bizonyos helyre szeretne csak menni, azért esélyes, hogy megkéri a kezed.

2018. jún. 4. 17:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Lett belőle valami? :)
2018. júl. 26. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!