Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Valóban butaság lenne így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban butaság lenne így eljegyeznem?

Figyelt kérdés

Nem azért teszem fel a kérdést, mert nem vagyok biztos magamban, csak kiváncsi vagyok külső véleményekre is.

5 éve ismerem a barátnőmet és elég kalandos út van mögöttünk. Barátságból lett szexkapcsolat, aztán szünet, aztán rendes kapcsolat, aminek novemberben vége lett, mert a távolság(Pest-Debrecen) miatt nehezen tudtok összehozni a dolgokat. Aztán volt néhány hét szenvedés, se veled-se nélküled dolog. Végül január végén kibékültünk és hozzám is költözött.

Az elmúlt 5 hónapban minden rendben, nagyon szeretem és a sok szarság ellenére tudom, hogy ő is engem. Vele akarom leélni az életemet, ez teljesen biztos.

Már megvettem a gyűrűt és a nyaralásunkon terveztem megkérni, de elkövettem azt a hibát, hogy beavattam egy barátomat, aki minden erejével próbál lebeszélni.

Szerinte legalább néhány évet varnunk kellene, mert hiába jó most minden ,ha múltban voltak komoly gondjaink.

Szerintetek is várjak? De mire? Ő az igazi, nem csak eljegyezni akarom, hanem minél előbb feleségül szeretném venni. Ez nem fellángolás, kb 3 éve tervezgetem.

Volt már közületek valaki ilyen vagy hasonló helyzetben?

2018. jún. 8. 20:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
86%
Tehát 5 évből csak 5 hónap telt el úgy, hogy minden rendben van köztetek. Házasságpárti vagyok, de ez szerintem kevés. Ha a barát szavai elbizonytalanítottak, és szerinte tényleg komoly gondjaitok voltak a múltban, én még nem erőltetném. Nem muszáj várnod, de én inkább várnék még 1-2 évet, mint hogy beleugorjak a házasságba, aztán folytatódna a cirkusz, és mehetnénk elválni. Lelkileg meg anyagilag is megterhelőbb, mint egy sima szakítás.
2018. jún. 9. 16:36
 12/14 anonim ***** válasza:
85%
Együtt sem éltél még vele. 5 hónap az semmi, annyi ideig bárki meg tudja játszani magát.
2018. jún. 9. 16:38
 13/14 anonim ***** válasza:
54%

Ahol egy Pest Debrecen lószar távolság problémát okoz, az NEM kapcsolat.

Ennyi, és NEM szeretitek egymást, ha 200 rongyos kilométer miatt inkább külön lesztek.

2018. jún. 9. 17:47
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

a barátod ellen vagy kikelve, de valójában ha elemezzük az esetedet, sikerült alaposan elbizonytalanítania téged.

szóval szerintem, ha egy anonim fórumtól vársz megerősítéseket a házasságra, ez arról szól, hogy nem vagy magadban elég biztos, és kell a külső kontroll.

2018. jún. 9. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!